Direct solliciteren op deze marketing bijbaan in Rotterdam? Klik dan hier!

Vandaag de dag is het ontzettend belangrijk om relevante werkervaring op te doen. Met name als je een universitaire studie in de marketing volgt, is dit essentieel. Bij een universitaire opleiding wordt voornamelijk gefocust op theoretische kennis en heel weinig op de praktijk. Hoewel dit noodzakelijk is, is het niet genoeg. Om praktische ervaring op te doen, zul je dus een stage, commissie of een relevante bijbaan moeten zoeken. Er bestaat namelijk een risico dat je ondanks je marketing diploma niet wordt aangenomen omdat andere kandidaten wél relevante werkervaring hebben. Als marketing student is dat makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste bedrijven zoeken junior marketeers met een aantal jaar ervaring. Daarnaast zijn ze bijna altijd opzoek naar iemand die fulltime aan de slag kan. Dit maakt het erg lastig om een relevante bijbaan te vinden. Dus waar vindt je een parttime marketing bijbaan in Rotterdam? Bij Professional Profit Growth! Lees snel verder voor de details.

De leukste marketing bijbaan voor marketing studenten

Relevante marketing bijbaan in Rotterdam

Bij jouw opleiding marketing leer je alle ins en outs op het gebied van marketing. Van branding tot strategische beslissingen: alles komt aan bod. Je behandelt cases en stelt marketing plannen op, waardoor je jouw theoretische kennis in de praktijk kunt brengen. Dit is leerzaam, maar het blijven cases. Je leert pas écht alles over een marketing strategie als je hieraan kan werken bij een echt bedrijf. Dit is ontzettend leerzaam, omdat je het bedrijf leert kennen en hierdoor goed kan inspelen op de markt waarin het bedrijf zich bevindt. Je doet niet alleen hele waardevolle ervaring op, het staat ook nog eens goed op je C.V.

Bij Professional Profit Growth werken we voor verschillende opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers geven hun marketing activiteiten uit handen en vertrouwen dit toe aan ons. Dit houdt in dat we strategische sessies houden, content creëren, sociale media bijhouden en websites ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. We doen er alles aan om de zichtbaarheid van onze opdrachtgevers te vergroten. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, hou je je bezig met al deze activiteiten. Je houdt de sociale media nauwlettend in de gaten, creëert creative content en doet er alles aan om het merk in de juiste spotlights te krijgen. Marketing is jouw passie, dus jij staat te springen om aan de slag te gaan met uiteenlopende marketing activiteiten.

Een relevante marketing bijbaan naast jouw drukke leven

Aangezien je studie je waarschijnlijk al een groot de van de week bezighoudt, is een flexibele marketing bijbaan voor jou erg belangrijk. Dat komt goed uit! Bij Professional Profit Growth kun je namelijk zeer flexibel je eigen werktijden indelen. Bij ons kun je in de middag- en avonduren komen werken. Zo kun je na een dag op de universiteit of het alsnog lekker bijverdienen. Je kunt 8 tot 40 uur werken per week, en elke week geef je aan wanneer je zou willen komen werken. Ons kantoor zit middenin Rotterdam, dus als Rotterdamse student ben je nooit ver van ons verwijderd.

Marketing bijbaan voor Rotterdamse studenten

Werken in een jong en gezellig team

Naast relevante marketing ervaring wil je natuurlijk ook in een leuk team werken. Ons PPG team bestaat uit hardwerkende, sociale studenten. Bij ons zal je je meteen thuis voelen. We zijn continue bezig om onszelf te ontwikkelen. Iedereen op kantoor staat open voor tips en goede ideeën, ook al vervullen we niet allemaal dezelfde functie. Immers, teamwork makes the dream work!

Een goed salaris voor jouw werkzaamheden

Tijd is geld, zeker met een druk sociaal leven als marketing student. Bij ons krijg je voor deze marketing bijbaan goed betaalt. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de €12 en €14. Zo hou je aan het einde van de maand ook daadwerkelijk wat over.

Wat bieden wij jou?

Naast de hierboven genoemde marketing-gerelateerde werkervaring en een flexibele plek in een leuk team, bieden wij je zoals hierboven genoemd ook nog eens een goed salaris. Zo verdien je bij ons meer dan in de horeca of bij een uitzendbureau. Daarnaast is ons kantoor gevestigd in hartje Rotterdam tegenover metrostation Beurs. Wij zijn dus altijd makkelijk bereikbaar!

Wil jij relevantie werkervaring opdoen voor je toekomstige carrière in marketing,  goed bijverdienen en klinkt deze marketing bijbaan jou als muziek in de oren? Solliciteer hier dan direct op onze vacature. Ben jij een psychologie student, geneeskunde student, bedrijfskunde student, marketing student, communciatie student, journalistiek student of een andere relevante HBO- of Universitaire student? Ook dan hebben wij relevante vacatures voor jou!