Proactive People Group

werken bij ons.

Werken in Rotterdam of thuis

Ons kantoor is gelegen naast de Erasmus Universiteit, op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom en daardoor supergoed bereikbaar.

Werken in een supergezellig team

Samenwerken om mensen te helpen in een gezellig team met hoogopgeleide studenten. Goede IT infrastructuur om ook op afstand goed te communiceren.

Student

Verdienen op jouw manier

Flexibiliteit staat voorop en je mag jouw rooster zelf indelen. Het loon is bovengemiddeld en is bovendien vast.

ONZE vacatures

Studenten bijbaan

Voor deze flexibele studenten bijbaan zijn we opzoek naar sociale, communicatief vaardige studenten. Jij kan goed gesprekken voeren, beheert de Nederlandse taal feilloos en je vindt het leuk om mensen te helpen. Jij hebt empathisch vermogen en kan je goed inleven in je klanten. Je mag thuis of op kantoor werken.

Status

bijbaan voor master student

Voor deze studenten bijbaan in Rotterdam zijn we opzoek naar WO studenten met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Jij kan goed gesprekken voeren, planmatig werken, beheert de Nederlandse taal feilloos en je vindt het leuk om mensen te helpen.

Status

bijbaan voor bestuurskunde studenten

Marketing medewerker

Als marketingmedewerker bij Proactive People Group ben jij verantwoordelijk voor onze online aanwezigheid. Je creëert content, schrijft eersteklas teksten en bent creatief in hart en nieren. In ons jonge, dynamische team krijg je veel verantwoordelijkheid en is jouw succes ons succes.

Status

Gesloten

Business analyst

Voor deze baan in Rotterdam zijn we op zoek naar collega’s die analytisch zeer sterk zijn. Jij kan verbanden ontdekken en leeft voor data. Uit jouw analyses komen inzichten waarop gehandeld kan worden.

Status

Gesloten

Over ons 

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Rotterdam en is actief in verschillende sectoren. Proactive People Group is een innovatief en snel ontwikkelend Nederlands bedrijf met hoogopgeleide medewerkers. Je kan bij ons thuiswerken of op kantoor. Studenten uit steden door heel Nederland werken bij ons.

Ons bedrijf groeit hard en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij zijn op zoek zijn naar enthousiaste en communicatief sterke medewerkers met een groot empathisch vermogen die ons gezellige team komen versterken!

De sfeer binnen het bedrijf is te omschrijven als informeel, gedreven, hands-on en resultaatgericht. Als medewerker zal je na een inwerkperiode de juiste training ontvangen waarbij je meteen aan de slag kunt als volwaardig lid van ons team. Wij zijn zeer flexibel en je mag thuis of op kantoor werken. Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu direct op een openstaande vacature!

 

 

Solliciteer direct

Get in touch with Proactive People Group.

Adres

K.P. van der Mandelelaan 110

3062 MB Rotterdam

Solliciteer Direct

Klik hier

Follow