Flexibele studenten bijbaan

€15,79-€25 per uur

12 uur – 40 uur beschikbaar flexibel in te delen

Gemengd thuis en op kantoor (hybride) werken

 

Team overleg

Samenvatting

Voor deze studenten bijbaan zijn we opzoek naar sociale, communicatief vaardige studenten. Je mag deels thuis en bij ons op kantoor in Rotterdam werken. Studenten uit Rotterdam en plaatsen rondom Rotterdam werken bij ons. Jij kan goed gesprekken voeren, beheert de Nederlandse taal feilloos en je vindt het leuk om mensen te helpen. Jij hebt empathisch vermogen en kan je goed inleven in je klanten. Verder ben je flexibel inzetbaar en wil je werken in een gezellig en jong team van studenten.

Wat wij bieden

 • Een leuke en interessante bijbaan waarbij je klanten advies geeft. Je gaat echt mensen helpen en de werkzaamheden zijn afwisselend.
 • Een royaal salaris van €15,79 per uur vast en een variabele beloning tot €25,00 per uur op basis van prestaties. Je kan hier goed verdienen.
 • De mogelijkheid om elke week zelf je rooster in te delen.
 • Een gezellig team van hoogopgeleide collega’s die nog studeren of zijn afgestudeerd.
 • Een bijbaan waar je veel ervaring op doet en die heel goed op je C.V. staat.
 • Thuis- en op kantoor werken in Rotterdam, naast de Erasmus Universiteit.
 • Werken in de ochtend, middag, avond en in het weekend mogelijk.

Wat wij vragen

  • Minimaal HAVO / VWO afgerond en HBO / WO-werk- en -denkniveau.
  • Sterke communicatieve vaardigheden.
  • Gezelligheid.
  • Empathisch vermogen.
  • 12-40 uur per week beschikbaar.
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

Solliciteren

  Vul het sollicitatieformulier hieronder in (invultijd 2 minuten). Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Eerst nog meer informatie? Aanvullende informatie en een video vind je hieronder.

  1
  2

  Nu direct

  1. Vul je naam, e-mailadres, telefoonnummer, leeftijd en opleidingsniveau in.
  2. Geef aan dat je geen robot bent en klik op verzenden.
  3. Klaar!

  Vervolg

  1. Wij nemen contact met jou op voor een telefonische kennismaking.
  2. Als de telefonische kennismaking goed gaat, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek bij ons op kantoor.
  3. Als het gesprek bij ons kantoor ook goed gaat, dan maken we een afspraak voor jouw eerste werkdag. Tijdens je eerste werkdag krijg je een uitgebreide cursus om jou wegwijs te maken. Na een paar dagen ben je helemaal op niveau, daar zorgen wij voor. Jouw succes is namelijk ons succes!
  Waar kun je relevante werkervaring opdoen?

  Uitgebreid

  Ben jij een student die een HBO / WO opleiding volgt of heeft afgerond en het HAVO / VWO heeft afgrond en daarnaast een leuke bijbaan zoekt?

  Wil jij graag mensen helpen? Lijkt het jou leuk om mensen die daarom gevraagd hebben advies te geven? Dan zijn wij ontzettend nieuwsgierig naar jou! We bieden je een functie met een gevarieerd en uitdagend takenpakket.

  Tegenover je werkzaamheden staat een royaal vast salaris en een prestatiegebonden bonus die flink kan oplopen.

  Bovendien heb je vrijheid in de indeling van je uren. Zo kun jij naast je studie gewoon lekker bijverdienen met deze bijbaan! Ook is het mogelijk om door te groeien binnen onze organisatie, dit groeipad stippelen wij graag samen met jou uit.

  Waar kun je relevante werkervaring opdoen?

  Wat ga je bij ons doen?

  De werkzaamheden van deze bijbaan bestaan uit het adviseren op het gebied van slaapproblematiek. Dit zijn klanten die hebben gevraagd om een advies en die blij zijn dat je belt, dus geen callcenter activiteiten met mensen die niet op je zitten te wachten.

  Voor ons kantoor in Rotterdam naast de Erasmus Universiteit zijn wij op zoek naar teamleden die ons komen helpen om slaapadvies te geven. Werken kan op kantoor of vanuit huis.

  Als teamlid ga jij bij deze bijbaan binnen ons jonge, hoogopgeleide team aan de slag om onze klanten van zo goed mogelijk advies te voorzien. Daarnaast denk je mee over processen, trainingen, algemene verbeteringen en ben je betrokken bij het after-sales proces.

  Bij ons is het mogelijk om zowel in de ochtend, middag, in de avond als in het weekend te werken, waardoor het makkelijk te combineren is met een studie.

  Uiteraard zorgen we ervoor dat je een goede opleiding krijgt bij ons.

  Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan direct.

  Een deel van ons team

  “Ik zou iedereen deze bijbaan aanraden. Het is leerzaam, klanten zijn leuk, het betaalt goed en het is gezellig. Perfect wat mij betreft. Als je een nuttige én leuke bijbaan zoekt voor naast je studie: dit is ‘m.”

  Sanne

  Klantadviseur, Proactive People Group

  “Ze hebben het werk helemaal ingericht rond ons. Wat dat betreft staat het team echt centraal. Je kan hier lekker knallen en goed bijverdienen.”

  Frank

  Klantadviseur, Proactive People Group

  “Het werk is leuk om te doen en de collega’s zijn supergezellig. Iedereen studeert dus we hebben ook veel raakvlakken met elkaar. Ik vind het heel fijn dat ik me flexibel kan inroosteren. Ik heb al een paar bijbanen gehad maar dit is bij verreweg de leukste!”

  Rashida

  Klantadviseur, Proactive People Group

  Waarom werken als klantadviseur?

  Flexibel te combineren met je studie.

  Flexibiliteit

  Wij willen ervoor zorgen dat je baan en je studie elkaar niet in de weg zitten. Je mag je iedere week inplannen zoals het jou uitkomt en zodat je werk goed te combineren is met je studentenleven. We begrijpen dat je af en toe stress ervaart van je studie doordat je bijvoorbeeld tentamens hebt. Het zou kunnen dat het voor jou niet lukt om die week 12 uur te komen werken. Geef dat tegen die tijd gewoon bij ons aan, dan kom je die week gewoon wat minder. Jouw succes is ons succes!

  Een bijbaan met groeimogelijkheden en beloningen

  Tegenover je werkzaamheden staat een royaal vast salaris van €15,79 per uur met een aanvullende bonus op basis van prestaties. Bovendien heb je altijd vrijheid in de indeling van je uren. Zo kun jij naast je studie gewoon lekker bijverdienen met deze bijbaan! Ook is het mogelijk om door te groeien binnen onze organisatie als je dat zou willen, dit groeipad stippelen wij graag samen met jou uit. Je kan bij ons zowel in de ochtend, middag, avond, als in het weekend werken.

  Een afwisselende bijbaan

  Als klantadviseur mag je meedenken over marketing, advertising en ben je betrokken bij het after-sales proces. Bovendien houden we regelmatig brainstormsessies waarbij we op basis van data en ervaring nieuwe strategieën en tactieken ontwikkelen om nog betere resultaten te halen. Kortom een zeer veelzijdige en leerzame bijbaan die je de nodige relevante werkervaring oplevert en die heel goed op je cv staat.

  Leukste studentenbaan van Rotterdam

  Vind je het leuk om met mensen te praten en heb je je HAVO/VWO afgerond en doe je nu een HBO/WO opleiding? Vind jij het leuk om mensen die daarom gevraagd hebben advies te geven? Dan is deze baan voor jou! Solliciteer direct via onze website!

  Werken met studenten

  De Erasmus Universiteit bevindt zich om de hoek van ons kantoor. Hierdoor is het super handig om jouw bijbaan te combineren met je studie!

  Ons team

  “Wat ik hier chill van vind, is dat ik hier in overleg alles om mijn studie heen kan plannen.”

  Get in touch with Proactive People Group.

  Kantoor

  Adres

  K.P. van der Mandelelaan 110

  3062 MB Rotterdam

  Solliciteer direct

  klik hier

  Follow