Over ons

Proactive People Group is in 2015 opgericht als full-service whitelabel organisatie en inmiddels uitgegroeid tot dé partner voor bedrijven die hun klanten een optimale ervaring willen bezorgen. Met innovatieve oplossingen en een focus op een hoogopgeleid team verzorgen wij voor een groot aantal klanten in verschillende industrieën alle diensten die nodig zijn om interorganisationele doelen op het gebied van marketing-, klantenadvies- en strategie te behalen.

Onze klanten en onze activiteiten

Wij verzorgen voor onze klanten een full-service oplossing voor marketing, klantenadvisering en strategie. Doordat wij voor uiteenlopende klanten in verschillende sectoren werken hebben wij heel ervaring opgedaan en best-practices ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om winnende strategieën uit een sector toe te passen in een andere sector. Wel zo efficiënt en waanzinnig effectief. Wij verzorgen televisiereclames, radiospots, social media beheer, accountmanagement, secretariaat service, telefonisch advies, klantenservice, website beheer, website ontwikkeling, noem maar op. De meeste taken verrichten wij zelf, voor sommige taken zetten wij ons netwerk in.

Beste werkgever van Nederland

Wij vinden onze mensen het allerbelangrijkste en doen er daarom alles aan om ook ons personeel daar waar nodig te ondersteunen. Doordat het management het hele team betrekt in het maken van beslissingen over de inrichting van de werkzaamheden, flexibiliteit, trainingen, opleidingen en samenstelling van het team is de sfeer binnen ons bedrijf uniek. Door alle voordelen die wij bieden is het dan ook begrijpelijk dat wij consistent zeer hoog worden beoordeeld door onze collega’s en klanten. Wil je ook bij ons aan de slag? Kijk dan eens bij onze vacatures.

 Onze vestiging in Rotterdam

Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, een internationale handelsstad met internationale allure. Met de Erasmus Universiteit en diverse uitstekende hogescholen op steenworp afstand is dit de perfecte locatie voor ons en ons team om onze ambities waar te maken.

Maak kennis met (een deel van) ons team