Over ons

Professional Profit Growth is in 2015 opgericht als full-service whitelabel organisatie en inmiddels uitgegroeid tot dé partner voor bedrijven die hun omzet willen laten groeien en de winst verhogen. Met innovatieve oplossingen en een focus op een hoogopgeleid team verzorgen wij voor een groot aantal klanten in verschillende industrieën alle diensten die nodig zijn om interorganisationele doelen op het gebied van marketing-, sales- en strategie te behalen.

Een kans

Na enkele jaren ervaring zag onze oprichter dat veel bedrijven hun marketing- en verkoopproces als een noodzakelijk kwaad zien. Wij zijn begonnen als marketingbureau, maar wij hebben al snel besloten om ook het verkoopproces voor onze  klanten te verzorgen. Dit betekent dat wij het hele traject van merkcreatie tot aan het after-sales proces en alles daartussenin verzorgen. Een kans voor ons om ons te specialiseren in deze essentiële aspecten van de bedrijfsvoering en een kans voor onze klanten om zich te focussen op hun core-business.

Onze activiteiten

Wij verzorgen voor onze klanten een full-service oplossing voor marketing, sales en after-sales. Op deze manier stellen wij onze klanten in staat om echt te focussen op hun core-business terwijl wij deze noodzakelijke taken verrichten. Doordat wij voor een groot aantal klanten in verschillende sectoren werken hebben wij heel ervaring opgedaan en best-practices ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om winnende strategieën uit een sector toe te passen in een andere sector. Wel zo efficiënt en ongelooflijk effectief. Wij verzorgen televisiereclames, radiospots, social media beheer, accountmanagement, secretariaat service, telefonisch advies, klantenservice, verkoop, website beheer, website ontwikkeling, noem maar op. De meeste taken verrichten wij zelf, voor sommige taken zetten wij ons netwerk in.

Beste werkgever van Nederland

Wij vinden onze mensen het allerbelangrijkste en doen er daarom alles aan om ook ons personeel daar waar nodig te ondersteunen. Doordat het management het hele team betrekt in het maken van beslissingen over de inrichting van de werkzaamheden, flexibiliteit, efficiënte sollicitatieprocedure, trainingen, opleidingen en samenstelling van het team is de sfeer binnen ons bedrijf uniek. Door alle voordelen die wij bieden is het dan ook begrijpelijk dat wij consistent als hoogst worden beoordeeld door ons personeel.

 Onze vestiging in Rotterdam

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Rotterdam, een internationale handelsstad met internationale allure. Met de Erasmus Universiteit en diverse uitstekende hogescholen op steenworp is dit de perfecte locatie voor ons en ons team om onze ambities waar te maken. Wij werken met hoogopgeleid personeel en de carrière van velen is al tijdens de laatste studiejaren begonnen. Door alleen de beste van de beste te werven en begeleiden, zorgen wij voor het maximale resultaat voor onze klanten. Wij werken met een team van 15 collega’s, maar wij zijn hard aan het groeien, dus wij zijn geïnteresseerd in het ontmoeten van nieuwe kandidaten.

Business-2-Business

Met onze business-2-business activiteiten zijn we actief in de medische- en financiële sector. Door middel van onze professionele aanpak, onze slimme oplossingen en nauwkeurig werk hebben wij grotere klanten groepen, hogere omzet, hogere merkbekendheid en zelfs de ontdekking van nieuwe kansen bewerkstelligd, zowel in binnen- als buitenland. Ons internationale netwerk, internationale ervaring en meertalige team reduceert de barriére voor internationale uitbreiding van onze klanten. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en een bewezen strategie zowel nationaal als internationaal snel helpen uitrollen.

Business-2-Consumer

Met onze business-to-consumer activiteiten zijn we actief in de entertainment-, toeristen- en medische sector. Het begrijpen van klantengedrag is essentieel voor uw en ons succes. Met onze brede expertise, ervaring en onze toegang tot groot netwerk van specialisten kunnen een groot arsenaal van mogelijkheden voor u instelling brengen. Onze data-driven benadering in beslissingsprocessen, in combinatie met lessen uit het verleden stellen ons instaat om kosteneffectieve plannen te smeden en die op efficiënte wijze uit te voeren. Hier plukken onze klanten al jaren de vruchten van.

Maak kennis met (een deel van) ons team