De beste secretariaat service van Nederland kan jouw bedrijf helpen zich verder professionaliseren. Merk jij als ondernemer dat de telefoon steeds gaat en iedere keer gemiste telefoontjes aan het bellen bent? Wij begrijpen dat je wilt focussen op jouw expertise! Bij Proactive People Group zijn wij vanuit ditzelfde obstakel ons gaan focussen op het bieden van een maatwerk secretariaat service voor alle soorten bedrijven. Wij geloven dat wanneer u de ruimte krijgt om de focussen op wat u het beste doet, uw bedrijf floreert.

Wat zijn de voordelen van een secretariaat service?

  • Wij werken niet met contracten, waardoor u dagelijks de secretariaat service bij ons kunt opzeggen.
  • Opgezet door ondernemers, die de urgentie inzien van hoge kwaliteit telefonisch contact.
  • Overzichtelijk welke taken door u moeten worden uitgevoerd op basis van de telefonische gesprekken die wij met uw klanten voeren.
  • Al vanaf €4,95 per maand.
  • Een persoonlijke telefoniste met uitgebreide bedrijfskennis.

Hoe werkt een secretariaat service?

Het overschakelen van jouw secretariaat naar de secretariaat service van Proactive People Group is zeer eenvoudig, professioneel en flexibel. Wij bieden u de service en diensten aan die passen bij uw situatie, of u nou een klein bedrijf hebt, groter bent, of een grote corporatie. U kunt ervoor kiezen uw telefoontjes standaard naar ons door te schakelen voor optimale efficiëntie, maar het is ook mogelijk dit alleen te doen op momenten waarop u het druk heeft of er even niet bent. Onze telefonistes zullen ieder gesprek op een warme, professionele manier benaderen en u up-to-date houden door middel van gratis update e-mails.

Flexibiliteit is voor een bedrijf erg belangrijk, vooral wanneer het gaat over contracten met andere partijen. Wanneer u onze secretariaat service (tijdelijk) niet meer nodig heeft, kan de samenwerking per direct beëindigd worden. Zo behoudt u de flexibiliteit die belangrijk is in het ondernemerschap terwijl u tegelijkertijd door middel van de secretariaat service de volgende stap kan zetten met uw bedrijf.

Professionele benadering

Wij werken uitsluitend met HBO of WO opgeleide telefonisten voor de beste prestaties van de secretariaat service. Daarnaast hebben wij een strenge selectie waarbij rekening gehouden wordt met hulpvaardigheid en oplossend vermogen. Ook krijgen onze telefonisten een uitgebreide training in telefonische communicatie skills. Alles om te garanderen dat uw klant met een positief gevoel het gesprek met ons afsluit. Door ons team, onze IT infrastructuur en onze trainingen kunnen wij de beste secretariaat service van Nederland leveren.

Persoonlijke service

Ieder bedrijf heeft net andere eisen als het aankomt op telefonisch contact. Voor ons is het belangrijk dat het telefonische contact aansluit op uw merkidentiteit en wat u belangrijk vindt. Met iedere klant gaan wij in gesprek om op die manier de secretariaat service zo goed mogelijk aan te laten sluiten aan uw wensen.

Ons doel is om voor u telefonisch klantencontact zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Onze telefonistes maken tijdens de gesprekken met uw klanten nauwkeurige notities die u kan teruglezen in uw eigen dashboard en via de mail.  U houdt op deze manier het overzicht over waar nog op gereageerd moet worden en wat is afgewerkt.