Een professionele antwoordservice kan ook voor uw bedrijf een groot voordeel opleveren. Het zijn de kleine dingen die de ervaring van uw klanten met uw bedrijf verbeteren. Een van die dingen is altijd bereikbaar zijn en de klant op een professionele en vriendelijke manier te woord staan. Toch kan dit erg veel tijd en geld kosten, iets wat u liever besteedt aan de kerntaken van uw bedrijf.

U twijfelt om iemand aan te nemen om zo de klantenervaring bij uw bedrijf te verbeteren. Dit kan echter erg veel geld kosten en uw personeel wordt op deze manier op een ineffectieve manier ingezet. Een antwoordservice kan voor u de perfecte oplossing zijn. Het contact met de klanten wordt met een antwoordservice op een professionele manier opgepakt. Hieronder zijn de voordelen van een antwoordservice uitgezet. Iets voor uw onderneming?

Professionele en persoonlijke service

Telefonisch contact met klanten is en blijft een van de belangrijkste factoren voor een goede klantervaring bij uw bedrijf. Een antwoordservice kan dit op een professionele en persoonlijke manier voor u overnemen, precies zoals u dat wilt. U kunt uw wensen exact aangeven en aangeven hoe uw klant geholpen moeten worden.

Bij een antwoordservice zijn de mensen speciaal opgeleid om de klanten zo goed mogelijk te helpen, waardoor je als bedrijf een nog professionelere indruk achterlaat. Dit zal de naam van uw merk of bedrijf goed doen. Zeker bij potentiële klanten kan dit zorgen voor meer vertrouwen in uw bedrijf. Dit resulteert in meer klanten en extra omzet.

Bespaar kosten

Bij gebruik van een antwoordservice zijn de kosten veel lager, u heeft immers geen personeel. U betaalt bij een de service meestal alleen wanneer er daadwerkelijk wordt gebeld naar uw bedrijf. Intern een nieuw personeelslid werven is kostbaar. Bovendien moeten uw medewerkers betaald worden om de beste bereikbaarheid te behalen. Deze medewerker is in werkelijkheid niet heel de dag bezig. Uw bedrijf wordt tenslotte niet elke minuut van de dag gebeld.

Bij een antwoordservice is uw bedrijf altijd bereikbaar, maar hoeft u niet altijd te betalen. U betaalt alleen wanneer er daadwerkelijk met u contact wordt opgenomen. Een enorme kostenbesparing dus. Bovendien hoeft u geen kostbare aanpassingen te maken in uw systemen en werkwijzen. Een antwoordservice kan u al deze kosten besparen door te beschikken over de juiste, snelle systemen en optimale benutting van de personeelsbezetting.

Tijd voor uw onderneming

Klanten op een professionele en vriendelijke manier helpen kan soms veel tijd kosten. Sommige klanten houden nou eenmaal van een praatje aan de telefoon. Wanneer u of uw personeel dit een aantal keer per dag doet, leidt dit enorm af van uw daadwerkelijke bezigheden. Toch wilt u wel dat al uw klanten netjes te woord worden gestaan.

Door gebruik te maken van een antwoordservice wordt voor al uw klanten de tijd genomen zonder dat u of uw personeel wordt onderbroken. Hierdoor zitten uw medewerkers niet te wachten op een belletje, maar kunnen zij zich volledig richten op hun expertise binnen uw bedrijf. Zo ontstaat er tijd om te groeien en te verbeteren.

Voordelen van de antwoordservice van Proactive People Group

  • Scherp geprijsd
  • Uitsluitend gespecialiseerd en hoogopgeleid personeel (HBO/WO)
  • Transparante tarieven
  • Effectieve werkwijze
  • Koppeling met uw systeem