Als geneeskunde student hou jij alle ballen hoog: je studie vergt aardig wat tijd, maar daarnaast wil je ook wat geld bijverdienen om leuke dingen te kunnen doen in je vrije tijd. Je maakt lange dagen op het Erasmus MC, waardoor het lastig kan zijn om een goedbetaalde bijbaan te vinden. Daarnaast wil je wel iets doen wat relevant is voor je studie, maar misschien niet in het ziekenhuis. Daar spendeer je immers al genoeg tijd en ook in toekomst zal je daar nog genoeg tijd doorbrengen. Maar waar vindt je een flexibele, medisch-relevante studentenbaan in Rotterdam? Bij Proactive People Group! Hoezo? Dat lees je hieronder!

Werkervaring en oefenen voor geneeskunde studenten

Relevante geneeskunde studentenbaan in Rotterdam

Bij de opleiding geneeskunde leer je ontzettend veel over verschillende klachten, ziektes en aandoeningen. Daarnaast leer je hoe je gesprekken voert met patiënten. Hierbij is het ontzettend belangrijk dat je goed luistert empathie toont, doorvraagt en verbanden legt. Deze vaardigheden zijn cruciaal als je arts wilt worden. Hoewel je dit wel een beetje tijdens je opleiding geneeskunde, krijg je niet echt de kans om dit te oefenen. Het zou daarom erg waardevol zijn om dit wel te kunnen oefenen én er bovendien voor betaalt te krijgen. Bij Proactive People Group bieden wij jou een studentenbaan in Rotterdam waarbij je deze belangrijke skill kan oefenen en je krijgt er uiteraard goed voor betaald!

Hoe ga je dit doen? Bij Proactive People Group geven wij namens onze opdrachtgevers advies aan klanten die hierom gevraagd hebben. De problematiek die wij tegenkomen is uitlopend. Vaak hebben deze klanten last van een of meerdere lichamelijke klachten. Daarom is de uitdaging telkens om een passende oplossing te vinden. Met jouw medische kennis moet dit geen probleem zijn! Samen met de klant ga jij opzoek naar een passende oplossing door middel van jouw gedegen en persoonlijke advies. Hiermee kun jij oefenen met het herkennen van symptomen, het voeren van gesprekken met patiënten én een goed salaris verdienen.

Een bijbaan naast jouw drukke leven

We snappen dat er aardig wat uren in jouw studie geneeskunde gaan zitten. Daarom kun je bij Proactive People Group zeer flexibel je eigen werktijden indelen. Zo kun je bij ons in de middag- en avonduren komen werken. Ideaal als je na een dagje op het Eramus MC nog even wat geld wil verdienen in de avonduren. Je kunt bij ons van 8 tot 40 uur per week werken en elke week geef je aan wanneer je wilt komen werken. Wij zijn daarin zeer flexibel. Dit is ook wel handig tijdens tentamenperiodes. Want wij snappen dat je dan veel minder werkt. Ons kantoor zit in hartje Rotterdam, dus je bent nooit ver van ons vandaan. Zo heb je naast je werk nog genoeg tijd voor je studie en andere sociale activiteiten.

Werken in gezellig team

Naast medisch-relevante werkervaring wil je natuurlijk ook in een leuk team werken. Ons team bij Proactive People Group bestaat uit hardwerkende, sociale studenten. Je zult je direct thuis voelen in ons jonge tem. Als team zijn we continue bezig om onszelf te ontwikkelen. Als jij een goed idee hebt om onze werkzaamheden nog beter te maken, mag je dit zeker melden. Teamwork makes the dream work.

Een studentenbaan in Rotterdam mét een goed salaris

Tijd is geld, zeker als je gemiddeld zo’n 30 uur in de week studeert. Daarom krijg je voor jouw harde werk bij ons op kantoor goed betaalt. Bij ons wordt je goed beloond voor je werkzaamheden. Bij Proactive People Group verdien je tussen de €12-€14 verdienen, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.  Zo hou je aan het einde van de maand ook daadwerkelijk wat over.

Wat bieden wij jou?

Naast de hierboven genoemde medisch-gerelateerde werkervaring en een flexibele plek in een leuk team, bieden wij ook nog eens een goed salaris. Afhankelijk van jouw leeftijd en (relevante) werkervaring zal je salaris tussen de €12-€14 liggen. Je verdient dus een stuk meer dan in de horcea of bij een uitzendbureau. Daarnaast is ons kantoor gelegen in hartje Rotterdam, naast metrostation Beurs, en dus makkelijk bereikbaar. Wij zijn zeer flexibel met het maken van roosters om jou te accommoderen. Natuurlijk doen we ook aan team uitjes en zorgen we voor uitstekende opleiding en begeleiding als je bij ons werkt.

Wil jij relevante werkervaring opdoen voor je toekomstige carrière in de geneeskunde en daarnaast goed bijverdienen? Solliciteer dan direct op onze vacature! Ben jij een psychologie student, een bedrijfskunde student, een journalistiek student een marketing student, een communicatie student of een andere HBO- of Universitaire student? Dan hebben wij ook relevante vacatures voor jou!