Tijdens jouw universitaire studie communicatie leer je ontzettend veel verschillende dingen. Van interne communicatie bij bedrijven tot politieke communicatie strategieën, alles komt aan bod. Jij doet erg veel theoretische kennis op en schrijf de ene na het andere essay. Een groot voordeel van de studie communicatie is dat je veel vrije tijd hebt. De gemiddelde communicatie studie heeft namelijk zo’n 8-12 contacturen per week. Dit betekent natuurlijk niet dat je naast je colleges en werkgroepen niks meer hoeft te doen, maar je houdt wel tijd over voor anderen dingen. Deze tijd kun jij goed besteden aan een relevante bijbaan. Maar waar vindt je een uitdagende bijbaan in Rotterdam waar je jouw opgedane kennis kunt gebruiken? Lees snel verder voor het antwoord!

Relevante werkervaring voor communicatiestudenten

Op de huidige arbeidsmarkt wordt eigenlijk altijd gevraagd naar relevante werkervaring. Of jij je bachelor of master nou met een 6 of met een 8 hebt afgerond, de meeste werkgevers vinden dit eigenlijk niet interessant. De enige manier waarop jij je kunt onderscheiden van de massa, is door relevante werkervaring. Zoals hierboven genoemd doe je tijdens je studie communicatie ontzettend veel theoretische kennis op, waaronder waarschijnlijk het voeren van professionele gesprekken. Het jammere is echter dat je bij universitaire studies in veel gevallen niet de kans krijgt om deze kennis in de praktijk te brengen. Daarom is een bijbaan waar je jouw kennis op het gebied van communicatie in de praktijk kunt brengen erg belangrijk. Het vinden van zo’n bijbaan kan nog best lastig zijn. Veel bedrijven zijn op zoek naar afgestudeerden die full-time aan de slag kunnen. In veel gevallen geven bedrijven studenten geen kans om te leren on-the-job.

Bij Proactive People Group staan wij te springen om studenten zoals jij! Bij ons doe je niet alleen relevante werkervaring op, het werk dat je verricht is ook nog eens leuk en uitdagend. Wat ga je doen? Voor één van onze opdrachtgevers geven wij klanten advies. Deze klanten hebben ons benaderd en horen dus graag wat jij te zeggen hebt. Je krijgt dagelijks te maken met een verscheidenheid aan problematiek. Jouw uitdaging is erachter te komen wat er aan de hand is, en de klant zo goed mogelijk te helpen. Samen met de klant ga jij op zoek naar de beste oplossing. Het is dus heel belangrijk dat je goed kunt luisteren en de klant kan aanvoelen.

Een flexibele bijbaan

Ook al spendeer je geen 40 uur per week aan je studie, je zult ongetwijfeld een tal van andere activiteiten hebben in de week. We snappen daarom dat je niet elke week exact dezelfde dagen kunt werken. Bij Proactive People Group kun jij zeer flexibel in overleg je werkdagen indelen. Zo kun van bij ons in de middag- en avonduren werken. Of je nou 8 of 40 uur wilt werken, bij ons is het allemaal mogelijk. Ons kantoor is gevestigd in hartje Rotterdam, pal naast metrostation Beurs. Zo ben jij als Rotterdamse student nooit ver bij ons vandaan. 

Je werkt samen met gezellige collega’s

Het team van Proactive People Group bestaat uit jonge, ambitieuze studenten. Met zijn alle werken we hard om onszelf te blijven ontwikkelen.Als jij een briljant idee hebt wordt dat bij ons altijd gewaardeerd. Naast hard werken is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid, zowel op de werkvloer als na werktijd.

Leuke bijbaan, goed verdienen

Naast flexibiliteit is er natuurlijk nog een andere belangrijke factor bij een bijbaan voor jou als student: salaris. Als je bij ons aan de slag gaat, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Voor jouw werkzaamheden verdien jij een royaal salaris. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring krijg jij tussen de €12-€14

Wat bieden wij jou?

Nog niet overtuigd? We vatten het graag nog even voor je samen! Naast leuke, relevante werkzaamheden voor jouw studie Communicatie, flexibele uren en een leuk team verdien je met deze bijbaan ook nog eens erg goed. Met een uurloon tussen de €12-€14 hou jij aan het einde van de maand ook daadwerkelijk iets over. Daarbij verdien je bij ons dus een stuk meer dan in de horeca of bij een uitzendbureau! Daarnaast is ons kantoor gelegen in hartje Rotterdam en dus makkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van Rotterdam.

Klinkt deze bijbaan jou als muziek in de oren, en denk jij dat je de perfecte toevoeging bent aan ons team? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of solliciteer hier direct! Ook als je bedrijfskunde, geneeskunde, marketing, psychologie of journalistiek of een andere relevante HBO- of Universitaire studeert, hebben wij relevante bijbanen voor jou!