Wanneer je studeert, heb je het financieel gezien niet altijd even breed. Een bijbaan brengt dan vaak het benodigde geld in de kas. Echter is dit vaak ook geen vetpot, bij veel bijbaantjes verdien je niet veel meer dan het minimumloon. En als je wel veel verdient, dan vallen de werkzaamheden vaak erg tegen. Neem bijvoorbeeld de horeca, je loopt de benen uit je lijf, en houdt er amper iets aan over. In tegenstelling tot een baantje in de horeca, verdien je als proefpersoon van nieuwe medicijnen wel veel geld. Echter weet je bij dit baantje niet wat de gevolgen zijn van deze nieuwe medicijnen. Ook zie je vaak callcenter banen waar gouden bergen worden beloofd, maar in de realiteit krijg je gewoon minimumloon met een bonus. In dit artikel gaan we dieper in op goed en slecht betaalde baantjes. Nieuwsgierig waar je een goed betaalde én leuke bijbaan vindt in Rotterdam? Lees dan snel verder!

Een bijbaan vinden

Een bijbaan vinden is vandaag de dag niet enorm lastig. Met een beetje ervaring kun je zo aan de slag bij je lokale supermarkt of de bar aan de overkant van de straat of als promotor van kranten. Hoewel er niks mis is met deze baantjes, het is immers vaak ontzettend gezellig werk, verdien je vaak het minimale loon of krijg je alleen lekker betaald door een bonusregeling. Bij dit soort baantjes moet je het vaak hebben van de fooi of bonus. En laten we eerlijk zijn, zelfs met je zuurverdiende fooi of bonus is het nog geen vetpot. Bovendien kan je de ene maand prima verdienen en dan weer een aantal maanden veel minder. Bij het zoeken van een bijbaan moet je vaak de afweging maken tussen twee baantjes: of je verdient goed voor suf werk, of je verdient slecht voor leuk werk. Een bijbaan waar je én goed verdient, én leuk werk doet, klinkt vaak te mooi om waard te zijn.

Een goed betaalde bijbaan vinden, al wat lastiger

BijProactive People Group bieden wij jou het beste van twee werelden: bij ons verdien je niet alleen goed, het werk wat je doet is ook nog eens leuk! Daarnaast is deze bijbaan relevant voor op jouw C.V.Wat ga je doen? Voor één van onze opdrachtgevers geven wij advies aan klanten. Deze klanten hebben ons benaderd, en willen dus dolgraag horen wat jij te zeggen hebt. Jij staat deze klanten te woord en probeert ze zo goed mogelijk te helpen. Hiermee oefen en perfectioneer jij jouw professionele gesprekstechnieken. Het is dus heel belangrijk dat je goed naar de klant luistert en hem of haar perfect aanvoelt. Samen met de klant ga jij op zoek naar een passende oplossing. Aan het einde van het gesprek voelt de klant zich gehoord en tevreden. Jij hebt de klant perfect kunnen helpen!

Voor jouw verdiensten krijg je een royaal salaris. Afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd zul je bij Proactive People Group tussen de €12-€14 per uur verdienen. Zo verdien je bij ons een stuk beter dan bij een uitzendbureau! We logen niet toen we zeiden dat je bij ons goed verdient!

Leuk, goed betaalt én flexibel werk

Naast een leuke en bovendien goed betaalde bijbaan is deze bijbaan ook nog eens heel flexibel. Bij ons kun je zelf indelen wanneer je wilt werken, of dit nou 8 of 40 uur in de week is. Bovendien kun je bij ons middagen of avonden werken. Ons kantoor is gevestigd in hartje Rotterdam, naast metrostation Beurs. Als je in Rotterdam woont, ben je nooit ver bij ons vandaan.

Naast deze flexibiliteit kom je ook nog eens terecht in een gezellig team van hardwerkende studenten. Iedereen op kantoor in jong en gedreven. Als team werken we elke dag om beter te worden. Van hiërarchieën houden we niet: als jij een goed idee hebt, horen wij dit graag!

Studeer jij communicaite, journalistiek, psychologie, geneeskunde, marketing, bedrijfskunde of een andere relevante HBO- of Universitaire studie?Is deze bijbaan jou op het lijf geschreven? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of solliciteer direct!