Als universitaire student kan het leven soms best uitdagend zijn. Colleges, werkgroepen, tentamens: het leven van een student gaat niet altijd over rozen. Ondanks de velen uren die besteed worden aan studeren, wordt er ook tijd vrij gemaakt voor sociale activiteiten. Echter moeten deze wel gefinancierd worden. Met het nieuwe leenstelsel is het studentenleven al geen vetpot meer, en dus moet er geld verdient worden. Een bijbaan is dus aan de orde. Nu zou je kunnen gaan voor een simpel baantje in de horeca, maar misschien ben jij wel toe aan een mentale uitdaging. Bovendien wil je een flexibele baan, omdat je nou eenmaal niet drie weken van te voren weet waar je op maandag mee bezig zult zijn. Maar waar vindt je zo’n bijbaan als WO-student in Rotterdam? Wij weten het wel! Lees snel verder voor alle details!

Waarom een studie-gerelateerde bijbaan?

Op de universiteit doe je voornamelijk theoretische kennis op, of dit nou op het gebied van bedrijfskunde, geneeskunde of psychologie is. Een universitair curriculum focust zich voornamelijk op onderzoek, het wordt niet voor niets wetenschappelijk onderwijs genoemd. Toch is praktijk ervaring vandaag de dag ontzettend belangrijk. Werkgevers krijgen tientallen sollicitaties binnen op één vacature. In de meeste gevallen zijn al deze sollicitanten geschikt voor de functie: ze hebben de juiste diploma’s en staan allemaal te springen om aan de slag te gaan. Het is dus essentieel om je te onderscheiden van de massa. Hoe doe je dit? Extra curriculaire activiteiten zijn nooit mis, maar waar jij je echt mee onderscheid, is relevante ervaring. Je kunt dus het beste opzoek gaan naar een baan waar jij jou universitaire kennis in de praktijk kunt brengen.

Bij Proactive People Group hebben wij meerdere functies waarbij je waardevolle, relevante werkervaring op kunt doen. Voor één van onze opdrachtgevers geven wij klanten advies. Deze klanten hebben ons benaderd en zijn dus zeer geïnteresseerd in het advies dat wij ze kunnen geven. De problematiek die wij tegenkomen is erg uiteenlopend. De uitdaging ligt dus in het ontrafelen van de klachten van een klant, en samen met de klant een passende oplossing vinden. Het is belangrijk dat je de klant goed kan aanvoelen. Je luistert aandachtig naar de wensen van de klant en speelt daar perfect op in. Met deze bijbaan kun jij werken aan je professionele gesprekstechnieken en bovendien relevante werkervaring opdoen voor je latere carriere

Een flexibele bijbaan voor jou als universitaire student

Juist omdat je nog middenin je studie zit, is een flexibele bijbaan een vereisten. Je hebt namelijk niet altijd dezelfde beschikbaarheid. Bij Proactive People Group kun je zelf bepalen wanneer je komt werken. Je kunt zowel in de middag- als avonduren komen werken. Ook het aantal uur per week kun jij zelf indelen. Je werkt minimaal 8 uur per week, en maximaal 40. Dit kun je per week aangeven. Ons kantoor in hartje Rotterdam, naast metrostation Beurs, is altijd goed bereikbaar. Zo ben je nooit ver bij ons vandaan.

Werken in een gezellig team

Studenten houden van gezelligheid en sociale activiteiten. Hoewel we erg serieus ons werk doen, vinden wij het wel belangrijk dat er ook ruimte is voor gezelligheid op kantoor. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een ontzettend gezellig team van gedreven studenten. Je zult je hier direct thuis voelen! Als team zijn we continue bezig om onszelf te ontwikkelen. Wij moedigen jou aan om je creatieve, innovatieve en interessante ideeën met ons te delen.

Een goed salaris voor jouw harde werk

Let’s admit it: een goed salaris is misschien nog wel het allerbelangrijkst bij een bijbaan. Je wilt immers wel wat overhouden aan het einde van de maand! Afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring verdien je bij Proactive People Group tussen de €12 en €14 per uur. Dat is toch wel wat meer dan die €7 die je verdient bij die leuke strandtent!

Wat bieden wij jou als universitaire student?

Zoals hierboven genoemd beiden wij jou als universitaire student een uitdagende bijbaan, waar jij je hersenen moet gebruiken om samen met een klant tot de beste oplossing te komen. Daarbij verdien je goed aan je werkzaamheden: het salaris ligt bij ons tussen de €12 en €14 per uur. Zo verdien je bij ons een stuk meer dan in de horeca of bij een uitzendbureau! Daarnaast is ons kantoor gelegen in het centrum van Rotterdam. Of je nu op de fiets, scooter of met de metro komt: ons kantoor is nooit ver bij jou vandaan. Ben jij een universitaire student, en studeer je bijvoorbeeld psychologie, geneeskunde, marketing, journalistiek, bedrijfskunde of communicatie? Dan hebben wij goedbetaalde bijbanen voor jou waar je ook echt iets van leert. Klik hier voor al onze vacatures of solliciteer direct.