Deze flexibele bijbaan betaalt goed en is perfect voor psychologie studenten. Je kan de actuele vacature bekijken en direct solliciteren via deze pagina. In je studententijd wil je naast een leuk sociaal leven ook wat geld verdienen en werken aan een goed C.V. Bijbaantjes in het lokale café, bij een uitzendbureau en in de supermarkt zijn leuk, maar zullen een recruiter niet overtuigen. Als je psychologie studeert, wil je waarschijnlijk wel iets doen waar je de benodigde skills op kan doen die je later in je carrière nodig hebt. Denk aan diagnostiek, gesprekstechnieken en verslaglegging. Een goed gespekte C.V. is een leuke bonus. Maar waar vind je een relevante, bijbaan voor psychologie studenten in Rotterdam? Bij Proactive People Group! Waarom? Lees snel verder om daar achter te komen! Solliciteren kan op deze pagina.

Waardevolle bijbaan psychologie studenten

Relevante bijbaan voor psychologie studenten

In de huidige arbeidsmarkt is het ontzettend belangrijk om jezelf te onderscheiden, zeker als psychologie student. Hoewel een horecabaantje aantoont dat je bezit over een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen, zal dit je niet direct een streepje voor geven wanneer je solliciteert  op een psychologie functie. Na een aantal maanden of jaren studeren wil je juist je opgedane kennis toepassen en meer leren over de dingen die jij interessant vindt aan de studie psychologie. Zo is het voor psychologie studenten heel waardevol om gesprekstechnieken te oefenen en praktijk ervaring op te doen met echte mensen. Daarbij is het ontzettend belangrijk om te begrijpen hoe mensen denken en beslissingen nemen. Dit hoeft natuurlijk niet persé in een praktijk geoefend te worden. Door deze skills in een andere setting ook toe te kunnen passen (cross-contextual application) zul je later als therapeut veel beter je werk kunnen doen.

“Het werk is heel gevarieerd en onwijs leerzaam. Als ik zo terugkijk dan heb ik hier echt heel veel opgestoken. De begeleiding hier is perfect en er wordt goed betaald. Daarnaast houden ze heel erg rekening met mijn rooster. Ik kan mijn bijbaan altijd zo plannen dat het voor mij het beste uitkomt. Voor studenten die een bij zoeken is dit echt een must.”

Bij Proactive People Group kun jij al je kennis in de praktijk toepassen én je kennis op het gebied van psychologie vergroten met onze bijbaan voor psychologie studenten. Hoe ga je dit doen? Bij Proactive People Group geven wij namens  onze opdrachtgevers advies aan klanten die hierom gevraagd hebben. De problematiek die wij tegenkomen is uitlopend. Daarom is de uitdaging telkens om een passende oplossing te vinden. Samen met de klant ga jij opzoek naar een passende oplossing door middel van jouw gedegen en persoonlijke advies. Hiermee kun jij niet alleen de gesprekstechnieken die je geleerd hebt met je studie toepassen, je doet praktijk ervaring op met echte mensen.

Je blijft een student: flexibiliteit is voor jou een pré

We snappen dat je nog volop in het studie- en studentenleven staat en daardoor niet altijd dezelfde beschikbaarheid hebt. Daarom kun je bij Proactive People Group zeer flexibel je eigen werktijden indelen. Zo kun je bij ons in de middag- en avonduren komen werken. Je kunt van 8 tot 40 uur werken per week, en elke week geef je aan wanneer je wilt komen werken. Ons kantoor zit in hartje Rotterdam, dus je bent nooit ver van ons vandaan. Zo heb je naast je werk nog genoeg tijd voor je studie en andere sociale activiteiten.

Werken in gezellig team

Naast studie-relevante werkervaring wil je natuurlijk ook in een leuk team werken. Ons team bij Proactive People Group bestaat uit hardwerkende, sociale studenten. Je zult je direct thuis voelen in ons jonge team én op ons centraal gelegen kantoor. Als team zijn we continue bezig om onszelf te ontwikkelen. Als jij een goed idee hebt om onze werkzaamheden nog beter te maken, mag je dit zeker melden. Teamwork makes the dream work. De werkzaamheden hebben betrekking op het helpen van onze klanten. Beheersing van goede gesprekstechnieken is hiervoor essentieel. Onze klanten vragen met grote regelmaat advies aan. Aan jou de taak om mensen telefonisch zo goed mogelijk te helpen door de juiste vragen te stellen, verbanden te ontdekken en een passende oplossing te bieden. Er werken meerdere mensen met een achtergrond in psychologie.

Uitdagende bijbaan voor psychologie studenten

Een goed salaris voor jouw harde werk

Sommige bijbaantjes betalen nou eenmaal niet zo goed. Zeker in de horeca werk je vaak ontzettend hard voor een minimum loon. Bij ons wordt je goed beloont voor je werkzaamheden. Bij Proactive People Group verdien je tussen de €12 – €14 verdienen, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.  Zo hou je aan het einde van de maand ook best veel over.

Wat bieden wij jou?

Naast de hierboven genoemde studie-gerelateerde werkervaring, interessante werkzaamheden en een flexibele plek in een leuk team, bieden wij ook nog eens een goed salaris. Afhankelijk van jouw leeftijd en (relevante) werkervaring zal je salaris tussen de €12-€14 liggen. Dat is een stuk meer dan bij in de horeca of bij een uitzendbureau! Daarnaast is ons kantoor gelegen naast de Erasmus Universiteit en dus makkelijk bereikbaar. Deze baan is perfect voor studenten en young professionals die aan de weg naar een succesvolle carrière aan het timmeren zijn.

Wil jij relevante werkervaring opdoen met een bijbaan naast je studie psychologie en daarnaast goed bijverdienen? Solliciteer hier dan direct op onze vacature! Meer weten over ons? Klik dan hier. Geen psychologie student? Ook voor geneeskunde studenten, marketing studenten, bedrijfskunde studenten, journalistiek studenten of andere relevante HBO- en Universitaire studenten hebben wij relevante bijbanen!