Deze flexibele bijbaan betaalt goed en is perfect voor mensen die graag anderen willen helpen. Je kan de actuele vacature bekijken en direct solliciteren via deze pagina. Als je op zoek bent naar een flexibele bijbaan, dan kom je vaak uit bij een uitzendbureau of in de horeca. Bij zulke uitzendbureaus kun jij vaak zelf bepalen welke klussen je wilt doen. Voor een flexibele bijbaan zit je bij een uitzendbureau dus wel goed, maar daar houden de voordelen dan ook wel op. Je krijgt vaak weinig betaalt maar werkt juist erg hard. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van een baantje bij een uitzendbureau, en wegen we ze tegen elkaar af. Ook doen we je nog een aanbod voor een baan in Rotterdam waar je wél goed verdient en leuk werk verricht. Lees daarom snel verder!

De voordelen

Zoals hierboven al kort benoemd is het werk bij een uitzendbureau erg flexibel. Je kunt vaak zelf bepalen welke shifts je werkt en hoeveel dat er zijn. Daarnaast kun je vaak shifts draaien op toffe locaties. Denk hierbij aan festivals, concerten en feesten. Zo pak je tijdens je werktijd ook nog eens een leuk feestje mee. Ook leer je op deze shifts veel mensen kennen. Soms kom je mensen van een oudere job weer tegen op een festival. Dat is natuurlijk erg gezellig. Je sociale kring breidt zich in rap tempo uit en je sociale leven krijgt een enorme boost.

De nadelen van een baan bij een uitzendbureau

Een baantje bij een uitzendbureau heeft echter ook vele nadelen. Het grootste nadeel is misschien wel het salaris. Bij klussen van een uitzendbureau verdien je vaak het minimum loon. Daarbij worden je eventueel gemaakte reiskosten vaak niet vergoed. Dit werkt natuurlijk niet in jouw voordeel. Het werk dat je verricht is vaak of erg zwaar, of erg saai. Nu is dit niet per se erg, maar wel als je weet dat je er erg weinig aan verdient. Daarnaast zijn de werkzaamheden op intellectueel gebied niet erg uitdagend. Als HBO- of universitair student is dit wel iets waar jij een toe bent. Simpele klusjes bij de er supermarkt heb jij op je 16e al genoeg gedaan. Daar is niks mis mee uiteraard, maar op deze leeftijd wil jij werken aan een goed gevulde C.V. waar je ook echt wat aan hebt. Wegen al deze nadelen af tegen de enkele voordelen van een baan bij een uitzendbureau.

Zit jij te wachten op een baan bij een uitzendbureau?

Na het lezen van bovenstaande voor- en nadelen, ben je er waarschijnlijk achter dat een bijbaan bij een uitzendbureau niet helemaal in jouw straatje past. Hoewel het sociale aspect van een bijbaan bij een uitzendbureau je erg aanspreekt, staan de vele nadelen je tegen. Tijd om opzoek te gaan naar een bijbaan waar je écht wat aan hebt, waar je leuke sociale contacten opdoet én bovendien goed verdient! Maar waar vindt je zo’n bijbaan? Bij Proactive People Group!

Bij Proactive People Group geven wij namens één van onze opdrachtgevers advies aan klanten. Deze klanten hebben ons benaderd en willen dus graag horen wat jij te zeggen hebt. Het is belangrijk dat jij goed luistert naar de klant en perfect kan inspelen op zijn of haar wensen. Dit kan soms best een uitdaging zijn, maar wel een hele leuke. Je kunt jezelf hier in korte tijd enorm ontwikkelen en je professionele gesprekstechnieken verbeteren Met deze bijbaan doe jij relevante ervaring op die ontzettend goed staat op jouw C.V. Ons kantoor is gevestigd in hartje Rotterdam, pal naast metrostation Beurs. Daarnaast kom je terecht in een gezellig, jong team van medestudenten. Ons motto is: work hard, play hard. Het lijkt al bijna te mooi om waar te zijn, maar met deze bijbaan verdien jij ook nog eens ontzettend goed. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de €12-€14 per uur. Zo wordt jouw harde werk ten minste goed beloont!

Staat het idee van een bijbaan bij een uitzendbureau je enorm tegen na het lezen van dit artikel en wil je echt goed gaan verdienen? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of solliciteer hier direct. Ben jij een geneeskunde, bedrijfskunde, journalistiek, psychologie, marketing of communicatie student? Of doe een een andere relevante HBO- of universitaire studie? Dan hebben wij een leuke bijbaan waar je relevante werkervaring opdoet voor jou!