Als student journalistiek ben jij altijd overal van op de hoogte. Je bent gedreven, weet als geen ander hoe je een verhaal vertelt en  focust je op de feiten. Jij wil je graag ontwikkelen op het gebied van journalistiek en werken aan verschillende schrijfstijlen. Maar waar krijg je de kans om praktijk ervaring op te doen naast je studie? Bij Proactive People Group hebben wij misschien wel dé perfecte bijbaan in Rotterdam voor jou! Nieuwsgierig naar onze bijbaan journalistiek? Lees dan snel verder!

De beste bijbaan voor jouralistiek studenten

Relevante journalistieke studentenbijbaan in Rotterdam

Bij jouw opleiding journalistiek leer hoe jij een pakkend verhaal schrijft. Jij duikt met plezier in de archieven om de juiste informatie te kunnen verstrekken en deinst niet terug van een kleine óf grote uitdaging. Hoewel je op je studie waarschijnlijk al genoeg stukken schrijft, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging. Het schrijven van stukken in opdracht van je docent is leuk, maar je leert pas echt de ins en outs van journalistiek als je stukken gaat schrijven in opdracht van een écht bedrijf. Met een bijbaan journalistiek doe je waardevolle schrijfervaring op, die je kunt vermelden op je C.V.

Bij Proactive People Group werken we voor verschillende opdrachtgevers. We houden ons bezig met de marketing van deze opdrachtgevers. Dit houd in dat we strategische sessies houden, content creëren, sociale media bijhouden en websites ontwikkelen. Alles om de zichtbaarheid van onze klanten te vergroten. Voor één van onze opdrachtgevers voeren we gesprekken met klanten die hierom gevraagd hebben. Ons deskundige team geeft na aanvraag een gedegen advies aan deze klanten. Om de vindbaarheid van deze opdrachtgever te vergroten, schrijven we velen artikelen op het gebied van gezondheid. Deze artikelen zijn semi-formeel en voorzien de klanten van kennis, advies en tips op het gebied van gezondheid. De artikelen worden SEO-optimaal geschreven. Dit houdt in dat we van te voren onderzoek doen naar het soort artikelen dat de klanten van onze opdrachtgevers graag lezen.

Een relevante bijbaan journalistiek naast jouw drukke leven

Aangezien je studie je waarschijnlijk al een groot de van de week bezighoudt, is een flexibele bijbaan voor jou een vereisten. Dat komt goed uit! Bij Proactive People Group kun je namelijk zeer flexibel je eigen werktijden indelen. Bij ons kun je in de middag- en avonduren komen werken. Zo kun je na een dag op de universiteit of het HBO alsnog lekker bijverdienen. Je kunt 8 tot 40 uur werken per week, en elke week geef je aan wanneer je zou willen komen werken. Ons kantoor zit middenin Rotterdam, dus als Rotterdamse student ben je nooit ver van ons verwijderd.

Werken in een jong en gezellig team

Naast relevante ervaring bij een bijbaan journalistiek wil je natuurlijk ook in een leuk team werken. Ons PPG team bestaat uit hardwerkende, sociale studenten. Wij zijn er van overtuigd dat je je meteen thuis voelt in ons team. We zijn continue bezig om onszelf te ontwikkelen. Iedereen op kantoor staat open voor tips en goede ideeën, ook al vervullen we niet allemaal dezelfde functies. Immers, teamwork makes the dream work!

Relevante journalisitek bijbaan in Rotterdam

Een bijbaan journalistiek mét een goed salaris

Tijd is geld, zeker met een druk sociaal leven als journalistiek student. Bij ons krijg je voor je harde werk goed betaalt. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de €12 en €14 met deze bijbaan journalistiek. Zo hou je aan het einde van de maand ook daadwerkelijk wat over.

Wat bieden wij jou?

Naast de hierboven genoemde journalistiek-gerelateerde werkervaring en een flexibele plek in een leuk team, bieden wij je zoals hierboven genoemd ook nog eens een goed salaris. Bij ons verdien je meer dan in de horeca en bij een uitzendbureau! Daarnaast is ons kantoor gevestigd in hartje Rotterdam tegenover metrostation Beurs. Wij zijn dus altijd makkelijk bereikbaar!

Wil jij relevantie werkervaring opdoen voor je toekomstige carrière in journalistiek, goed bijverdienen en klinkt deze bijbaan journalistiek jou als muziek in de oren? Solliciteer hier dan direct op onze vacature. Ben jij een geneeskunde student, een marketing student, een psychologie student, een bedrijfskunde student, een communicatie student, een journalistiek student of een andere relevante HBO- of Universitaire student? Dan hebben we ook relevante vacatures voor jou!