Voordelen van een doorverbindservice

Een gemist telefoontje van een waardevolle klant. Dat is zonde, want waarschijnlijk zal die klant het nu bij een ander bedrijf proberen. Goede service aan nieuwe, maar ook aan bestaande klanten begint met een goede bereikbaarheid. Voorkom dat klanten naar een ander bedrijf gaan, door de hulp in te schakelen van een professionele doorverbindservice. Elke klant wordt zo op een enthousiaste manier te woord gestaan. Ontdek de vele voordelen die een doorverbindservice te bieden heeft!

Wat houdt een doorverbindservice in?

Een doorverbindservice houdt in dat een team dat niet binnen uw bedrijf werkt de telefoon voor u opneemt. Al uw klanten komen als eerste in contact met de doorverbindservice en dat maakt deze service het visitekaartje van uw bedrijf. Klanten kunnen vervolgens doorverbonden worden naar ieder gewenst telefoonnummer. Telefonistes bij een professionele doorverbindservice plannen afspraken met klanten in, geven boodschappen door aan uw bedrijf en werken als een hulpdesk waar klanten te allen tijde terecht kunnen. Daarbij wordt er beoordeelt of er verdere actie vereist is of een notitie voldoende is.

Voordelen van een doorverbindservice

Er zitten veel voordelen aan een professionele doorverbindservice. Allereerst hoeft u geen personeel aan te nemen om klanten telefonisch te woord te staan. Dit wordt voor u geregeld. Bovendien is uw bedrijf door een doorverbindservice altijd bereikbaar. Als u op vakantie of tijdelijk niet bereikbaar bent, dan zorgt de telefoonservice ervoor dat uw klanten alsnog geholpen worden. Zo krijgen klanten nooit meer een antwoordapparaat te horen. Dit geldt ook wanneer u te maken heeft met drukke periodes in het bedrijf. U schakelt dan eenvoudig de doorverbindservice in als extra mankracht of laat het werk in zijn geheel overnemen. Of het nu gaat om tijdelijke bereikbaarheid, lange termijn, vakanties, pauzes of een de gehele werkdag, er staat altijd een specialist voor uw klanten klaar. 

Daarnaast is een doorverbindservice goedkoper dan het inhuren van een eigen telefoniste. Dit heeft ermee te maken dat u alleen betaalt voor de telefoontjes die beantwoord zijn. Een ander voordeel is dat u altijd weet wat er speelt in uw bedrijf. Er wordt gerapporteerd wat besproken is met de klant, zodat u op de hoogte bent en een collega het gesprek eventueel kan oppakken. Tot slot merken klanten niet dat ze met een doorverbindservice bellen. Voor de klant lijkt het alsof ze met uw bedrijf bellen. Klanten krijgen geen voicemail te horen, maar een telefoniste die spreekt in naam van uw bedrijf. U kunt daarbij aangeven hoe de telefoniste dient te antwoorden en hoe ver de dienstverlening strekt. Naarmate u langer gebruik maakt van de doorverbindservice raken de telefonistes bekend met uw bedrijf, wat maakt dat ze ingewikkelde zaken op kunnen pakken en klanten zo nog beter kunnen helpen.

Voordelen van de doorverbindservice van Proactive People Group:

Met verschillende pakketten bieden we altijd de doorverbindservice aan die perfect bij uw organisatie past. U kunt elke maand wisselen naar het pakket dat u het beste uitkomt, afhankelijk van de drukte die u verwacht! Bij de doorverbindservice van Proactive People Group betaalt u altijd hetzelfde bedrag per gesprek, niet de duur ervan! Daarbij bepaalt u zelf de bereikbaarheid. Zo zijn wij ook werkzaam in de avonden en in de weekenden. Op de momenten dat u dat wenst staat er altijd een professionele telefoniste klaar om klanten telefonisch te woord te staan. 

Het team van onze doorverbindservice is daarbij hoog opgeleid en zeer gedreven om uw klanten te helpen. Proactive People Group is altijd klantgericht, beleefd en oplossingsgericht. Er is een perfecte beheersing van de talen Nederlands, Duits, Frans en Engels. Indien u klanten heeft uit andere landen, zorgen wij ervoor dat wij ons team hierop aanpassen met teamleden die de taal van uw klant als moedertaal beheersen. Tot slot hebben onze telefonistes uitgebreide bedrijfskennis, waardoor het oppakken van ingewikkelde zaken geen probleem is!

Wij helpen u graag met uw organisatiedoelen! Voor een advies op maat, kunt u hier onze offerte aanvragen.