Deze flexibele bijbaan betaalt goed en is perfect voor bedrijfskunde studenten. Tijdens je studie bedrijfskunde leer je over de vele aspecten van het bedrijfsleven. Van sales tot marketing: alles komt aan bod. Juist omdat bedrijfskunde zo’n brede studie is, is het ontzettend belangrijk om erachter te komen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Een bijbaan die relevant is voor jouw studie bedrijfskunde kan hier goed bij helpen. Niet alleen kom je er achter welke tak van een bedrijf jouw het meest aanspreekt, je werkt hiermee ook aan een goed gevulde C.V. Dit is essentieel voor jouw toekomstige werkgevers want zonder relevante werkervaring ben je gewoon minder interessant. Maar waar vindt je een bijbaan in Rotterdam die goed aansluit bij jouw opgedane skills bij je studie bedrijfskunde, die flexibel is én die ook nog eens goed verdient? Bij Proactive People Group! Waarom? Lees snel verder om daar achter te komen! Solliciteren kan op deze pagina.

bijbaan voor studenten uit Rotterdam die bedrijfskunde studeren

Relevante bijbaan in Rotterdam voor bedrijfskunde studenten

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Het is niet ongewoon om meerdere studies af te ronden, een bestuursjaar te doen of ervaring op te doen in het buitenland. Echter is er één ding dat nog belangrijker is in de huidige arbeidsmarkt, en dat je een streepje voor kan geven ten op zicht van andere sollicitanten: relevante werkervaring. Het toepassen van jouw opgedane bedrijfskunde kennis in de praktijk is ontzettend waardevol. Of dit nou kennis van marketing, supply chain, HR, finance of sales is, praktijk ervaring is een must.

Snap jij ook wel dat relevante werkervaring essentieel is voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan heeft Proactive People Group de perfecte bijbaan in Rotterdam voor je! Wat ga je doen? Bij Proactive People Group geven wij namens  onze opdrachtgevers advies aan klanten die hierom gevraagd hebben. De problematiek die wij tegenkomen is uitlopend. Daarom is de uitdaging telkens om een passende oplossing te vinden. Het is belangrijk dat jij de persoon aan de andere kant van de lijn goed kan aanvoelen. Je luistert aandachtig naar de wensen van de klant en speelt hier goed op in. Communicatie is jouw tweede natuur. Na een goed gesprek weet jij de klant ervan te overtuigen dat de oplossing die jij biedt de beste keuze zijn. Jij blij, wij blij, de klant nog blijer! Met deze leerzame en variërende bijbaan bij Proactive People Group  krijg je de kans om je te ontwikkelen. Zo leer jij van je bijbaan in Rotterdam, en wij ook een beetje van jou.

Je blijft een student: flexibiliteit is voor jou een vereiste en wij helpen

We snappen dat je nog volop in het studie- en studentenleven staat en daardoor niet altijd dezelfde beschikbaarheid hebt. Bij Proactive People Group kun je daarom zeer flexibel je eigen werktijden indelen. Zo kun je bij ons in de middag- en avonduren komen werken. Of je nou 8 of 40 uur wilt komen werken, bij Proactive People Group kun jij dit zelf bepalen. Met ons kantoor in hartje Rotterdam, zijn we altijd goed bereikbaar. Zo heb je naast je werk nog genoeg tijd voor je studie en andere sociale activiteiten.

relevante werkervaring opdoen met een bijbaan voor bedrijfskunde studenten

Werken in gezellig team

Naast studie-relevante werkervaring wil je natuurlijk ook in een leuk team werken. Het Proactive People Group is jong en gedreven. Je zult je direct thuis voelen tussen de andere studenten. Meerdere bedrijfskunde studenten zijn jou voorgegaan. Als team zijn we continue bezig om onszelf te ontwikkelen. Wij moedigen jou aan om je creatieve, innovatieve ideeën te delen! Teamwork makes the dream work.

Een goed salaris voor jouw bijbaan in Rotterdam

Na een aantal jaar zwoegen in de horeca voor het minimum loon, ben jij toe aan iets wat beter betaalt. Je werkzaamheden bij ons worden goed beloont! Bij Proactive People Group verdien je tussen de €12-€14 verdienen, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.  Zo hou je aan het einde van de maand ook daadwerkelijk wat over.

Wat bieden wij jou?

Naast de hierboven genoemde bedrijfskunde-gerelateerde werkervaring en een flexibele plek in een leuk team, bieden wij ook nog eens een goed salaris. Afhankelijk van jouw leeftijd en (relevante) werkervaring zal je salaris tussen de €12-€14 liggen. Je zult dus een stuk meer gaan verdienen dan in de horeca of bij een uitzendbureau! Daarnaast is ons kantoor gelegen naast de Erasmus Universiteit en dus makkelijk bereikbaar. Wij zijn zeer flexibel met het maken van roosters om jou te accommoderen. Natuurlijk doen we ook aan team uitjes en zorgen we voor uitstekende opleiding en begeleiding als je bij ons werkt.

Wil jij relevante werkervaring opdoen voor je toekomstige carrière in een mooi bedrijf en daarnaast goed bijverdienen? Solliciteer dan direct op deze vacature. Voor bedrijfskunde studenten in Rotterdam is dit de perfecte baan! Ben jij een geneeskunde student, psychologie student, journalistiek student, marketing student, communicatie student of een relevante HBO- of universitair student? Dan hebben wij ook voor jouw relevante vacatures!