Proactive people group

De beste bijbaan voor Rechtsgeleerdheid studenten

studeren & werken

Combineer je studie met deze bijbaan voor rechten studenten

Deze flexibele bijbaan betaalt goed en is perfect voor rechten studenten. Je hebt bij ons de mogelijkheid om vanuit huis te werken en bij ons op kantoor in Rotterdam. Je kunt de actuele vacature hier vinden.

In je studententijd wil je naast een leuk sociaal leven ook wat geld verdienen en werken aan een goed cv. Bijbaantjes in het lokale café, bij een uitzendbureau en in de supermarkt zijn leuk, maar zullen een recruiter niet overtuigen. Als je rechten studeert, wil je waarschijnlijk wel iets doen waar je de benodigde skills op kan doen die je later in je carrière nodig hebt. Denk aan communicatieve vaardigheden, nauwkeurigheid, gesprekstechnieken en verslaglegging.

Een goed gesprekt cv is een leuke bonus. Maar waar vind je een relevante bijbaan voor rechten studenten in Rotterdam? Bij Proactive People Group! Waarom? Lees snel verder om daar achter te komen!

bijbaan voor student rechten
bijbaan voor rechten studenten

Een relevante bijbaan voor

rechten studenten

In de huidige arbeidsmarkt is het ontzettend belangrijk om jezelf te onderscheiden, zeker als rechten student. Hoewel een horeca baantje aantoont dat je bezit over een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen, zal dit je niet direct een streepje voor geven wanneer je solliciteert op een functie gerelateerd aan de studie rechtsgeleerdheid. Na een aantal maanden of jaren studeren wil je juist jouw opgedane kennis toepassen en meer leren over de dingen die jij interessant vindt aan de studie rechten. Deze bijbaan voor rechten studenten is een ideale aanvulling voor jouw cv. Zo is het voor rechten studenten heel waardevol om gesprekstechnieken te oefenen en praktijk ervaring op te doen met echte mensen. Daarbij is het ontzettend belangrijk om te begrijpen hoe mensen denken en beslissingen nemen. Door deze skills in een andere setting toe te passen ben jij jouw medestudenten een stapje voor wanneer je op zoek gaat naar een baan in de rechtsgeleerdheid.

Kennis in de praktijk toepassen

Bij Proactive People Group kun jij al je opgedane kennis in de praktijk toepassen én kennis op het gebied van rechtsgeleerdheid vergroten met onze bijbaan voor rechten studenten. Hoe ga je dit doen? Bij Proactive People Group geven wij namens onze opdrachtgevers advies aan klanten die hierom gevraagd hebben. De problematiek die wij tegenkomen is uitlopend. Daarom is de uitdaging telkens om een passende oplossing te vinden. Samen met de klant ga jij opzoek naar een passende oplossing door middel van jouw gedegen en persoonlijke advies. Hiermee kun jij niet alleen de gesprekstechnieken die je geleerd hebt met je studie toepassen, je doet ook praktijk ervaring op met echte mensen.

bijbaan voor rechten student

Flexibiliteit staat voorop

We snappen dat je nog volop in het studie- en studentenleven staat en daardoor niet altijd dezelfde beschikbaarheid hebt. Daarom kun je bij Proactive People Group zeer flexibel je eigen werktijden indelen. Zo kun je bij ons in de middag- en avonduren komen werken. Je kunt van 8 tot 40 uur werken per week, en elke week geef je aan wanneer je wilt komen werken. Je kan bij ons thuiswerken of fysiek op kantoor in hartje Rotterdam, je bent dus nooit ver van ons vandaan! Zo heb je naast je werk nog genoeg tijd voor je studie en andere sociale activiteiten.

bijbaan voor rechten studenten

Hallo!

Rashida

Rashida

Klantenadviseur

“Het werk is heel gevarieerd en onwijs leerzaam. Als ik zo terugkijk dan heb ik hier echt heel veel opgestoken. De begeleiding hier is perfect en er wordt goed betaald. Daarnaast houden ze heel erg rekening met mijn rooster. Ik kan mijn bijbaan altijd zo plannen dat het voor mij het beste uitkomt. Voor studenten die een bij zoeken is dit echt een must.”

Ons kantoor

Ons kantoor

In hartje Rotterdam

Ons team

Ons team

Bestaat bijna volledig uit studenten 😉

studenten bijbaan voor rechten studenten

Proactive People Group

Bij Proactive People Group kun jij al je kennis in de praktijk toepassen én je kennis op het gebied van rechtsgeleerdheid vergroten met onze bijbaan voor rechten studenten. Hoe ga je dit doen? Bij Proactive People Group geven wij namens onze opdrachtgevers advies aan klanten die hierom gevraagd hebben. De problematiek die wij tegenkomen is uitlopend. Daarom is de uitdaging telkens om een passende oplossing te vinden. Samen met de klant ga jij opzoek naar een passende oplossing door middel van jouw gedegen en persoonlijke advies. Hiermee kun jij niet alleen de gesprekstechnieken die je geleerd hebt met je studie toepassen, je doet praktijk ervaring op met echte mensen.

Beschikbare Vacatures