Proactive people group

De beste bijbaan voor bestuurskunde studenten

studeren & werken

Combineer je studie met je bijbaan

Deze flexibele bijbaan betaalt goed en is perfect voor bestuurskunde studenten. Je hebt bij ons de mogelijkheid om vanuit huis te werken en bij ons op kantoor in Rotterdam. Je kunt de vacature voor klantenadviseur hier vinden.

Tijdens je studie bestuurskunde leer je over de vele aspecten van het beleid van het openbaar bestuur. Van management tot beleid: alles komt aan bod. Juist omdat bestuurskunde zo’n brede studie is, is het ontzettend belangrijk om erachter te komen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Een bijbaan die relevant is voor jouw studie bestuurskunde kan hier goed bij helpen.

Relevante werkervaring is essentieel voor jouw toekomstige werkgevers. Daarnaast kan het je helpen een stapje voor te zijn op jouw medestudenten. Zonder relevante werkervaring ben je namelijk minder interessant. Maar waar vindt je een bijbaan in Rotterdam die goed aansluit bij jouw opgedane skills bij je studie bestuurskunde, die flexibel is én die ook nog eens tussen de €12 en €14 per uur verdient? Bij Proactive People Group! Waarom? Lees snel verder om daar achter te komen! Solliciteren kan op deze pagina.

bijbaan voor student rechten
bijbaan voor rechten studenten

Een relevante bijbaan voor

bestuurskunde studenten

In de huidige arbeidsmarkt is het ontzettend belangrijk om jezelf te onderscheiden. Hoewel een horeca baantje aantoont dat je over een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen bezit, zal je hierdoor niet direct een streepje voor zijn op je mede bestuurskunde studenten. Na een aantal maanden of jaren studeren wil je juist je opgedane kennis toepassen en meer leren over de dingen die jij interessant vindt aan de studie bestuurskunde. Zo is het voor bestuurskunde studenten heel waardevol om actief op zoek te gaan naar mogelijkheden die het functioneren verbeteren. Daarbij is het ontzettend belangrijk om te kijken naar inhoudelijke oplossingen met een passend advies. Door deze skills in een andere setting toe te passen ben jij jouw medestudenten een stapje voor wanneer je op zoek gaat naar een baan in de bestuurskunde.

Teamwork

Naast studie-relevante werkervaring wil je natuurlijk ook in een leuk team werken. Ons team bij Proactive People Group bestaat uit hardwerkende, sociale studenten. Je zult je direct thuis voelen in ons jonge team én op ons centraal gelegen kantoor! Als team zijn we continue bezig om onszelf te ontwikkelen. Als jij een goed idee hebt om onze werkzaamheden nog beter te maken, mag je dit zeker melden. Teamwork makes the dream work. De werkzaamheden hebben betrekking op het helpen van onze klanten. Beheersing van goede gesprekstechnieken is hiervoor essentieel. Onze klanten vragen met grote regelmaat advies aan. Aan jou de taak om mensen telefonisch zo goed mogelijk te helpen door de juiste vragen te stellen, verbanden te ontdekken en een passende oplossing te bieden. Er werken meerdere mensen met een achtergrond in bestuurskunde.

bijbaan voor rechten student

Flexibiliteit staat voorop

We snappen dat het studie- en studentenleven zeer druk is, vol met afspraken en verplichtingen, waardoor niet iedere week op elkaar lijkt. Hierdoor heb je niet iedere week dezelfde beschikbaarheid. Daarom kun je bij Proactive People Group zeer flexibel je eigen werktijden indelen. Zo kun je bij ons in de middag- en avonduren komen werken. Je kan bij ons thuiswerken of fysiek op kantoor in hartje Rotterdam, je bent dus nooit ver van ons vandaan! Zo heb je naast je werk nog genoeg tijd voor je studie en andere sociale activiteiten.

Hallo!

Emma

Emma

Klantenadviseur

 “Bij PPG heb ik het onwijs naar mijn zin. Een van de leukste dingen aan het werk vind ik de collega’s. Iedereen van het team is student en dit maakt contact maken met elkaar erg makkelijk. Daarnaast wordt er ook goed betaald en ze houden rekening met mijn rooster. Ik kan mijn bijbaan altijd zo plannen dat het voor mij het beste uitkomt. Voor studenten die een bijbaan zoeken is dit natuurlijk echt een must.”

Ons kantoor

Ons kantoor

In hartje Rotterdam

Ons team

Ons team

Team van studenten

studenten bijbaan voor rechten studenten

Proactive People Group

Bij Proactive People Group kun jij al je kennis in de praktijk toepassen én je kennis op het gebied van bestuurskunde vergroten met onze bijbaan voor bestuurskunde studenten. Hoe ga je dit doen? Bij Proactive People Group geven wij namens  onze opdrachtgevers advies aan klanten die hierom gevraagd hebben. De problematiek die wij tegenkomen is uitlopend. Daarom is de uitdaging telkens om een passende oplossing te vinden. Samen met de klant ga jij opzoek naar een passende oplossing door middel van jouw gedegen en persoonlijke advies. Hiermee kun jij niet alleen de gesprekstechnieken die je geleerd hebt met je studie toepassen, je doet praktijk ervaring op met echte mensen.

Beschikbare vacatures