Proactive people group

De beste bijbaan voor de studie Bedrijfseconomie

studeren & werken

Combineer je studie met je bijbaan

Deze flexibele bijbaan betaalt goed en is perfect voor Bedrijfseconomie studenten. Je hebt bij ons de mogelijkheid om vanuit huis te werken en bij ons op kantoor in Rotterdam. Je kunt de vacature voor klantenadviseur hier terugvinden.

Tijdens je studie Bedrijfseconomie leer je over de vele economische keuzes die komen kijken bij de Bedrijfsvoering van organisaties. Van marktwerking tot economische groei: alles komt aan bod. Juist omdat Bedrijfseconomie zo’n brede studie is, is het ontzettend belangrijk om erachter te komen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Een bijbaan die relevant is voor jouw studie Bedrijfseconomie kan hier goed bij helpen.

Vaardigheden zoals gesprekstechnieken, management en verslaglegging zijn belangrijke skills die je als klantadviseur kunt leren. Zo ben jij jouw medestudenten een stapje voor wanneer je gaat starten op de arbeidsmarkt. Maar waar vindt je een bijbaan in Rotterdam die goed aansluit bij jouw opgedane skills bij je studie Bedrijfseconomie, die flexibel is én die ook nog eens tussen de €12 en €14 per uur verdient? Bij Proactive People Group! Waarom? Lees snel verder om daar achter te komen! Solliciteren kan op deze pagina.

bijbaan voor student rechten
bijbaan voor rechten studenten

Een relevante bijbaan voor

Bedrijfseconomie studenten

In de huidige arbeidsmarkt is het ontzettend belangrijk om jezelf te onderscheiden. Hoewel een horeca baantje aantoont dat je over een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen bezit, zal je hierdoor niet direct een streepje voor zijn op je mede Bedrijfseconomie studenten. Na een aantal maanden of jaren studeren wil je juist je opgedane kennis toepassen en meer leren over de dingen die jij interessant vindt aan de studie Bedrijfseconomie. Zo is het voor bestuurskunde studenten heel waardevol om actief op zoek te gaan naar mogelijkheden die het functioneren verbeteren. Daarbij is het ontzettend belangrijk om te kijken naar inhoudelijke oplossingen met een passend advies. Door deze skills in een andere setting toe te passen ben jij jouw medestudenten een stapje voor wanneer je op zoek gaat naar een baan in de Bedrijfseconomie.

Teamwork

Naast studie-relevante werkervaring wil je natuurlijk ook in een leuk team werken. Ons team bij Proactive People Group bestaat uit hardwerkende, sociale studenten. Je zult je direct thuis voelen in ons jonge team én op ons centraal gelegen kantoor! Als team zijn we continue bezig om onszelf te ontwikkelen. Als jij een goed idee hebt om onze werkzaamheden nog beter te maken, mag je dit zeker melden. Hierdoor kun jij ook management functies betreden en meer leren over de bedrijfsvoering binnen Proactive People Group. Teamwork makes the dream work. De werkzaamheden hebben betrekking op het helpen van onze klanten. Beheersing van goede gesprekstechnieken is hiervoor essentieel. Onze klanten vragen met grote regelmaat advies aan. Aan jou de taak om mensen telefonisch zo goed mogelijk te helpen door de juiste vragen te stellen, verbanden te ontdekken en een passende oplossing te bieden. Er werken meerdere mensen met een achtergrond in Bedrijfseconmie.

bijbaan voor rechten student

Flexibiliteit staat voorop

We snappen dat het studie- en studentenleven zeer druk is, vol met afspraken en verplichtingen, waardoor niet iedere week op elkaar lijkt. Hierdoor heb je niet iedere week dezelfde beschikbaarheid. Daarom kun je bij Proactive People Group zeer flexibel je eigen werktijden indelen. Zo kun je bij ons in de middag- en avonduren komen werken. Je kan bij ons thuiswerken of fysiek op kantoor in hartje Rotterdam, je bent dus nooit ver van ons vandaan! Zo heb je naast je werk nog genoeg tijd voor je studie en andere sociale activiteiten.

Hallo!

Emiel

Emiel

Klantenadviseur

“Mijn baan bij Proactive People Group kan ik goed combineren met mijn studie Economie en Bedrijfseconomie. Naast een goed salaris vind ik vooral de werkzaamheden en flexibiliteit fijn aan de functie. Je kunt volledig je eigen rooster per week indelen en wanneer ik een tentamen heb houden zij daar ook rekening mee.” 

Ons kantoor

Ons kantoor

In hartje Rotterdam

Ons team

Ons team

Team van studenten

studenten bijbaan voor rechten studenten

Proactive People Group

Bij Proactive People Group kun jij al je kennis in de praktijk toepassen én je kennis op het gebied van Bedrijfseconomie vergroten met onze bijbaan voor Bedrijfseconomie studenten. Hoe ga je dit doen? Bij Proactive People Group geven wij namens onze opdrachtgevers advies aan klanten die hierom gevraagd hebben. De problematiek die wij tegenkomen is uitlopend. Daarom is de uitdaging telkens om een passende oplossing te vinden. Samen met de klant ga jij opzoek naar een passende oplossing door middel van jouw gedegen en persoonlijke advies. Hiermee kun jij niet alleen de gesprekstechnieken die je geleerd hebt met je studie toepassen, je doet ook praktijk ervaring op met echte mensen.

Beschikbare vacatures