Leuk! We hebben je interesse gewekt en je bent geïnteresseerd in een (bij)baan bij Proactive People Group. We snappen dat je veel vragen hebt: waar kom ik terecht? Hoeveel ga ik verdienen? Met wie kom ik in een team? Geen paniek! Al deze vragen beantwoorden we graag voor jou, waarna je met een gerust hart kunt solliciteren op één van de vacatures bij Proactive People Group.

Wat ga je doen bij Proactive People Group?

Bij Proactive People Group geven wij namens  onze opdrachtgevers advies aan klanten die hierom gevraagd hebben. De problematiek die wij tegenkomen is uitlopend. Daarom is de uitdaging telkens om een passende oplossing te vinden. Het is belangrijk dat jij de persoon aan de andere kant van de lijn goed kan aanvoelen. Je luistert aandachtig naar de wensen van de klant en speelt hier goed op in. Communicatie is jouw tweede natuur. Na een goed gesprek weet jij de klant ervan te overtuigen dat de oplossing die jij biedt de beste keuze zijn. Jij blij, wij blij, de klant nog blijer! Natuurlijk hoef je dit niet in één keer te kunnen. Wij zijn hier om jou te coachen en bovenal van elkaar te leren. Met deze leerzame en variërende bijbaan bij Proactive People Group krijg je de kans om je te ontwikkelen. Zo leer jij van je bijbaan in Rotterdam, en wij ook een beetje van jou.

Hoeveel ga je verdienen bij Proactive People Group?

Laten we eerlijk zijn, het salaris van een bijbaan is toch wel het belangrijkste aspect. Je wilt natuurlijk wel een leuke loonstrook ontvangen aan het einde van de maand. Bij Proactive People Group verdien je tussen de €12 en de €14, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarbij komt er elk jaar dat je werkt bij PPG een extra €1 op je loon per uur. Dat telt toch lekker op, of niet?

Hoe vaak kan je werken?

Bij PPG kun je zo vaak werken als je zelf wil. Wij zijn dagelijks geopend van 13:00 tot 21:00. De meeste mensen werken minimaal 16 uur per week. Dit is goed te combineren met een studie en een bruisend leven, gezien de ruime openingstijden. Dus, of je nu 16 of 40 uur bij ons aan de slag wilt, onze deur staat (bijna) altijd open.

Waar kom je terecht?

Wanneer je bij PPG komt werken, woon je waarschijnlijk al in de leukste stad van Nederland: Rotterdam! Het kantoor van PPG bevindt zich naast de Erasmus Universiteit. De sfeer bij ons op kantoor is heel relaxt. Wel wordt er van je verwacht dat je keurig op tijd aanwezig bent voor je shift. Als je een lange shift werkt, krijg je uiteraard een pauze. Na werktijd is er altijd wel iemand in voor een after work borrel.

Je zult merken dat je bij PPG direct in een warm bad terecht komt. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde studenten. We zijn serieus en werken hard, maar ook tijdens werktijd is er ruimte voor een praatje of een goede grap. Eens in de zoveel tijd hebben we een borrel op kantoor of gaan we iets leuks doen. Work hard, play hard!

Tot slot

Zo. Wij denken dat we jouw meest prangende vragen nu wel beantwoord hebben. Zit jou vraag er toch niet bij, en moét je deze gewoon beantwoord hebben? Dan beantwoorden we die uiteraard graag tijdens je sollicitatie. Over solliciteren gesproken, dat kun je eenvoudig hier doen.

Zien we je snel op kantoor?