Proactive people group

De beste bijbaan voor master studenten

Combineer je studie met je bijbaan

Deze flexibele bijbaan betaalt goed en is perfect voor studenten in de eindfase van hun studie. Je kan bij ons vanuit huis werken en bij ons op kantoor in Rotterdam. Je kunt de vacature voor klantadviseur hier terugvinden.

Tijdens de eindfase van je studie wil je waarschijnlijk iets doen waar je de benodigde skills op kan doen die je later in je carrière nodig hebt. Denk aan communicatieve vaardigheden, nauwkeurigheid, gesprekstechnieken en verslaglegging. Zo ben jij jouw medestudenten niet alleen een stapje voor door het opdoen van de juiste werkervaring, ook bouw je een goed netwerk op van medestudenten. Lees snel verder of de functie van klantadviseur bij Proactive People Group in Rotterdam iets voor jou is.

bijbaan voor student rechten

Teamwork

Naast studie-relevante werkervaring wil je natuurlijk ook in een leuk team werken. Ons team bij Proactive People Group bestaat uit hardwerkende, sociale studenten. Je zult je direct thuis voelen in ons jonge team én op ons centraal gelegen kantoor! Als team zijn we continue bezig om onszelf te ontwikkelen. Als jij een goed idee hebt om onze werkzaamheden nog beter te maken, mag je dit zeker melden. Teamwork makes the dream work. De werkzaamheden hebben betrekking op het helpen van onze klanten en beheersing van goede gesprekstechnieken is hiervoor essentieel. Onze klanten vragen met grote regelmaat advies aan. Aan jou de taak om mensen telefonisch zo goed mogelijk te helpen door de juiste vragen te stellen, verbanden te ontdekken en een passende oplossing te bieden. Er werken meerdere collega’s die al verder zijn in hun universitaire opleiding.

Flexibiliteit staat voorop

We snappen dat het studie- en studentenleven zeer druk is, vol met afspraken en verplichtingen, waardoor niet iedere week op elkaar lijkt. Hierdoor heb je niet iedere week dezelfde beschikbaarheid. Daarom kun je bij Proactive People Group zeer flexibel je eigen werktijden indelen. Zo kun je bij ons in de middag- en avonduren komen werken. Je kan bij ons thuiswerken of fysiek op kantoor in hartje Rotterdam, je bent dus nooit ver van ons vandaan! Zo heb je naast je werk nog genoeg tijd voor je studie en andere sociale activiteiten.

Hallo!

Michael

Michael

Klantenadviseur

“Ik ben erg tevreden met mijn baan als klantenadviseur bij Proactive People Group. Het persoonlijke klantcontact en de flexibiliteit spreekt mij vooral erg aan. Ik kan de baan goed combineren met mijn drukke rooster.” 

Ons kantoor

Ons kantoor

In hartje Rotterdam

Ons team

Ons team

Team van studenten

studenten bijbaan voor rechten studenten

Proactive People Group

Bij Proactive People Group kun jij al je kennis in de praktijk toepassen én je kennis op het gebied van klantcontact vergroten met onze bijbaan voor master studenten. Hoe ga je dit doen? Bij Proactive People Group geven wij namens onze opdrachtgevers advies aan klanten die hierom gevraagd hebben. De problematiek die wij tegenkomen is uitlopend. Daarom is de uitdaging telkens om een passende oplossing te vinden. Samen met de klant ga jij opzoek naar een passende oplossing door middel van jouw gedegen en persoonlijke advies. Hiermee kun jij niet alleen de gesprekstechnieken die je geleerd hebt met je studie toepassen, je doet ook praktijk ervaring op met echte mensen.

Beschikbare vacatures