Veel kleine en grote bedrijven zien het uitvoeren van hun sales als een noodzakelijk kwaad. Vaak wordt er gedacht dat alleen medewerkers van een bedrijf genoeg kennis hebben om zich bezig te houden met zaken rondom de verkoop van de producten en services. Toch kost het hebben van bijvoorbeeld in inhouse klantenservice veel tijd. Tijd is geld, en deze tijd kan beter besteed worden aan belangrijkere zaken binnen een organisatie. Om die reden is het vaak raadzaam om een third-party callcenter in te huren. Een hoog opgeleid en getraind team binnen een callcenter kan sales vergroten terwijl jij je focust op interne zaken.

De callcenter service van Professional Profit Growth

Bij Professional Profit Growth nemen wij de klantenservice activiteiten van jouw bedrijf over. Ons universitair geschoolde en intensief getrainde team heeft veel kennis op het gebied van callcenter activiteiten en sales. Wij zijn gespecialiseerd in leads en sales optimalisatie en rapportage. Onze geavanceerde klantenservice systeem is geïntegreerd met klantgegevens waardoor we effectief met jouw klanten kunnen communiceren.  Klantvriendelijkheid en resultaatgerichtheid staan bij ons voorop. Deze combinatie zorgt ervoor dat we jouw helpen om je sales te doen groeien.

Het callcenter van Professional Profit Growth is gespecialiseerd in klantcontact. Wij nemen zowel de sales als de aftersales van jouw bedrijf over. Vanwege ons grote team van gekwalificeerde medewerkers kunnen wij op zeer korte termijn aan de slag met jouw sales. Binnen een week na het ontvangen van jouw klantenbestand kunnen we beginnen. Daarbij is ons tarief ontzettend scherp, waardoor het gunstig wordt om jouw sales uit te besteden.

Wil je meer weten over de services van Professional Profit Growth, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 010 737 1883