Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om diensten uit te besteden aan third-party bedrijven. Strategisch gezien is dit een slimme keus: Als organisatie krijg je hierdoor meer tijd om je te focussen op core business activiteiten en loop je geen kansen mis. Men ziet het inhouse uitvoeren van sales vaak als een noodzakelijk kwaad. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Het uitbesteden van sales is namelijk een goede keus en hoeft niet lastig te zijn, mits je jouw sales uitbesteedt aan een hoogopgeleid en resultaatgericht call-center.

Waarom sales uitbesteden bij Professional Profit Growth?

Het uitbesteden van je sales- en marketing activiteiten vergroot de focus binnen je bedrijf. Tegelijkertijd worden sales leads effectiever en effici├źnter opgepakt door ons universitair geschoold en intensief getraind call-center team. Hierdoor zal de conversie van jouw leads, en daarmee de sales, stijgen. Met 10 jaar ervaring in de telemarketing zijn wij experts geworden op het gebied van leads en sales- optimalisatie en rapportage. Ons gekwalificeerde team is zowel klant- als resultaatgericht, wat zich uit in hoge klanttevredenheid en goede conversies. Deze combinatie zal jouw sales doen groeien.

Bij Professional Profit Growth kun je zowel je sales als je marketing uitbesteden. Wij pakken het direct op en kunnen binnen een week na aanlevering van een klantenbestand aan de slag. Naast het opvolgen van (warme) leads beschikken wij over genoeg kennis om ook de after-sales op ons te nemen. Dit houdt in dat jouw klanten bij ons terecht kunnen voor al hun prangende vragen over jouw product of service, zodat jij je kan focussen op dingen die echt noodzakelijk zijn. Je kunt dus met een gerust hart je volledige salestraject bij ons neerleggen. Door onze kennis op het gebied van (after) sales en kwalitatieve telemarketing vergroten wij jouw sales, terwijl jij je focust op interne facetten van jouw bedrijf.

Wil je meer weten over de werkzaamheden van Professional Profit Growth? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 010 737 1883