Samenvatting

Wat wij bieden

 • Een leuke en interessante baan waarbij je klanten advies geeft en helpt bij het maken van een keuze. Je gaat echt mensen helpen en de werkzaamheden zijn afwisselend.
 • Je hebt de mogelijkheid om zelf te bepalen of je thuiswerkt of gezellig bij ons op kantoor in Rotterdam.
 • De mogelijkheid om elke week zelf je rooster in te delen. Er kan in de middag en in de avond gewerkt worden. We zijn van 13:00 tot 21:00 open. Wij zijn hierin volledig flexibel en het rooster mag je zo vaak wijzigen als jij wil. Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt.
 • Super sfeer van collega’s en regelmatig borrels en uitjes.
 • Werken in Rotterdam, naast de Erasmus Universiteit.
 • Je training wordt volledig betaald.
 • Een baan waar je relevante werkervaring op doet en die heel goed op je C.V. staat.
 • Een royaal vast (dus geen bonusconstructies) salaris van circa €11 tot €14 per uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
 • Werken in de middag, avond of in het weekend.

Meer informatie over de functie en wat je precies gaat doen vind je hieronder. Direct solliciteren kan hier. Liever eerst iemand spreken voordat je solliciteert? Neem contact met ons.

Uitgebreide informatie hieronder

“Het leukste vind ik dat we met veel verschillende soorten mensen zijn die goed met elkaar klikken en meegaand zijn, waardoor je echt met plezier naar je werk gaat. Naast hard werken is er genoeg gezelligheid en zijn de tijden flexibel waardoor het goed in te plannen is andere activiteiten in mijn leven. Er wordt hier echt rekening met je gehouden en je leert hier van de besten. Aanrader!”

Waar zijn we naar opzoek?

Voor deze baan in Rotterdam zijn we opzoek naar sociale, communicatief vaardige collega’s. Jij kan goed gesprekken voeren, beheert de Nederlandse taal feilloos en je vindt het leuk om mensen te helpen. Jij hebt empathisch vermogen en kan je  goed inleven in je klanten. Bij voorkeur heb je ervaring met sales, klantencontact, promotiewerk of horeca. Verder ben je flexibel inzetbaar en wil je werken in een gezellig team.

Zoek jij een leuke baan? Wil jij graag mensen helpen? Lijkt het jou leuk om mensen die daarom gevraagd hebben advies te geven? Dan zijn wij ontzettend nieuwsgierig naar jou!

Wat ga je doen?

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar teamleden die ons komen helpen om slaapadvies te geven (minimaal 12 uur per week, meer mag natuurlijk ook). Als teamlid ga jij bij deze baan binnen ons jonge, hoogopgeleide team aan de slag om onze klanten van zo goed mogelijk advies te voorzien. De werkzaamheden van deze baan bestaan uit het adviseren op het gebied van slaapproblematiek (hier leren wij jou natuurlijk alles over). Dit zijn klanten die hebben gevraagd om een advies en die heel blij zijn dat je belt. Het werk kenmerkt zich door leuke gesprekken, met leuke mensen. Dit kan zowel doordeweeks (overdag en ’s avonds) en in het weekend.

Afwisseling

Daarnaast mag je meedenken over marketing, advertising en ben je betrokken bij het after-sales proces. Bovendien houden we regelmatig brainstormsessies waarbij we op basis van data en ervaring nieuwe strategieën en tactieken ontwikkelen om nog betere resultaten te halen. Kortom een zeer veelzijdige en leerzame bijbaan die je de nodige relevante werkervaring oplevert en die heel goed op je C.V. staat.

Beloning en groei

Tegenover je werkzaamheden staat een royaal salaris (circa €11-€14 per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring) en een leuk en gezellig team. Ieder jaar volgt een gegarandeerde loonsverhoging. Bovendien heb je altijd vrijheid in de indeling van je uren. Je kan bij ons thuiswerken of fysiek op kantoor in hartje Rotterdam, je bent dus nooit ver van ons vandaan! Zo kun jij naast andere activiteiten in je leven gewoon lekker bijverdienen met deze baan! Ook is het mogelijk om door te groeien binnen onze organisatie als je dat zou willen, dit groeipad stippelen wij graag samen met jou uit.

“Wat ik hier chill van vind, is dat ik hier in overleg alles om mijn studie heen kan plannen. De communicatie met het management is super en alles is mogelijk. Ik verdien goed, het werk is leuk, doorgroei mogelijkheden, inzet word gezien, ik heb hier eigenlijk alles wat ik wil. Als je een leuke baan zoekt, dan is dit ‘m!”

Bij ons is het mogelijk om zowel in de middag, in de avond als in het weekend te werken, waardoor het makkelijk te combineren is met andere activiteiten in het leven. Uiteraard zorgen we ervoor dat je een goede opleiding krijgt bij ons.

Wat wij vragen

 • Een commerciële en servicegerichte mindset
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Empathisch vermogen en sociaal ingesteld
 • Slagvaardigheid en een winnaarsmentaliteit
 • Verkoopervaring of ervaring in de horeca is een pre i.v.m. sociale vaardigheden

Solliciteer direct op de baan in Rotterdam

Bijbaan studenten Rotterdam aan het werk

Voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct via ons online sollicitatieformulier!