Flexibele sales functie

15,79-€25 per uur

12 uur – 40 uur beschikbaar flexibel in te delen

Thuis en op kantoor (hybride) werken

 

Team overleg

Samenvatting

Voor deze leuke sales functie zijn we opzoek naar commerciële, communicatief vaardige en doelgerichte collega’s. Je mag deels thuis enbij ons op kantoor in Rotterdam werken. Collega’s uit plaatsen door heel Nederland werken bij ons. Jij kan goed gesprekken voeren, bent doelgericht, beheert de Nederlandse taal feilloos en je vindt het leuk om mensen te helpen. Jij hebt empathisch vermogen en kan je goed inleven in je klanten. Verder ben je flexibel inzetbaar en wil je graag je targets halen en werken in een gezellig team.

Wat wij bieden

 • Een leuke en interessante sales baan waarbij je klanten helpt de juiste beslissing te nemen. Je gaat echt mensen helpen en de werkzaamheden zijn afwisselend.
 • Een royaal salaris van €15,79 per uur vast en een variabele beloning tot €25,00 per uur op basis van prestaties. Je kan hier goed verdienen.
 • De mogelijkheid om elke week zelf je rooster in te delen.
 • Een gezellig team van collega’s die nog studeren of zijn afgestudeerd.
 • Een functie waar je veel ervaring op doet en die heel goed op je C.V. staat.
 • Thuis- en op kantoor werken in Rotterdam, naast de Erasmus Universiteit.
 • Werken in de ochtend, middag, avond en in het weekend mogelijk.

Wat wij vragen

  • Aantoonbare sales ervaring.
  • Sterke communicatieve vaardigheden.
  • Doel- en oplossingsgericht.
  • Empathisch vermogen.
  • Gezelligheid.
  • 12-40 uur per week beschikbaar.
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

Solliciteren

  Vul het sollicitatieformulier hieronder in (invultijd 2 minuten). Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Eerst nog meer informatie? Aanvullende informatie en een video vind je hieronder.

  1
  2

  Nu direct

  1. Vul je naam, e-mailadres, telefoonnummer, leeftijd en opleidingsniveau in.
  2. Geef aan dat je geen robot bent en klik op verzenden.
  3. Klaar!

  Vervolg

  1. Wij nemen contact met jou op voor een telefonische kennismaking.
  2. Als de telefonische kennismaking goed gaat, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek bij ons op kantoor.
  3. Als het gesprek bij ons kantoor ook goed gaat, dan maken we een afspraak voor jouw eerste werkdag. Tijdens je eerste werkdag krijg je een uitgebreide cursus om jou wegwijs te maken. Na een paar dagen ben je helemaal op niveau, daar zorgen wij voor. Jouw succes is namelijk ons succes!
  Waar kun je relevante werkervaring opdoen?

  Uitgebreid

  Ben jij communicatief zeer sterk, doel- en oplossingsgericht en hou je van sales?

  Wil jij graag mensen helpen? Lijkt het jou leuk om mensen die daarom gevraagd hebben te converteren naar kopende klant? Dan zijn wij ontzettend nieuwsgierig naar jou! We bieden je een functie met een gevarieerd en uitdagend takenpakket.

  Tegenover je werkzaamheden staat een royaal vast salaris van €12,97 per uur en een prestatiegebonden bonus die flink kan oplopen.

  Bovendien heb je vrijheid in de indeling van je uren. Zo kun jij met deze functie lekker verdienen terwijl je je flexibiliteit behoudt. Ook is het mogelijk om door te groeien binnen onze organisatie, dit groeipad stippelen wij graag samen met jou uit.

  Waar kun je relevante werkervaring opdoen?

  Wat ga je bij ons doen?

  De werkzaamheden van deze functie bestaan uit het adviseren op het gebied van slaapproblematiek. Dit zijn klanten die hebben gevraagd om een koopadvies en die blij zijn dat je belt, het gaat dus om warme leads.

  Voor ons kantoor in Rotterdam naast de Erasmus Universiteit zijn wij op zoek naar teamleden die ons komen helpen om slaapadvies te geven (minimaal 20 uur per week). Werken kan op kantoor of vanuit huis.

  Als teamlid ga jij bij deze functie binnen ons jonge, hoogopgeleide team aan de slag om onze klanten van zo goed mogelijk advies te voorzien. Daarnaast denk je mee over processen, trainingen, algemene verbeteringen en ben je betrokken bij het after-sales proces.

  Bij ons is het mogelijk om zowel in de ochtend, middag, in de avond als in het weekend te werken, waardoor het makkelijk te combineren is met een studie.

  Uiteraard zorgen we ervoor dat je een goede opleiding krijgt bij ons.

  Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan direct.

  Een deel van ons team

  “Ik zou iedereen deze bijbaan aanraden. Het is leerzaam, klanten zijn leuk, het betaalt goed en het is gezellig. Perfect wat mij betreft. Als je een nuttige én leuke bijbaan zoekt voor naast je studie: dit is ‘m.”

  Sanne

  Klantadviseur, Proactive People Group

  “Ze hebben het werk helemaal ingericht rond ons. Wat dat betreft staat het team echt centraal. Je kan hier lekker knallen en goed bijverdienen.”

  Frank

  Klantadviseur, Proactive People Group

  “Het werk is leuk om te doen en de collega’s zijn supergezellig. Iedereen studeert dus we hebben ook veel raakvlakken met elkaar. Ik vind het heel fijn dat ik me flexibel kan inroosteren. Ik heb al een paar bijbanen gehad maar dit is bij verreweg de leukste!”

  Rashida

  Klantadviseur, Proactive People Group

  Waarom werken als sales professional?

  Flexibel te combineren en goed verdienen.

  Flexibiliteit

  Wij willen ervoor zorgen dat je baan en de rest van je leven elkaar niet in de weg zitten. Je mag je iedere week inplannen zoals het jou uitkomt. Jouw succes is ons succes!

  Een baan met groeimogelijkheden en beloningen

  Tegenover je werkzaamheden staat een royaal vast salaris van €15,79 per uur met een aanvullende bonus op basis van prestaties. Bovendien heb je altijd vrijheid in de indeling van je uren. Ook is het mogelijk om door te groeien binnen onze organisatie als je dat zou willen, dit groeipad stippelen wij graag samen met jou uit. Je kan bij ons zowel in de ochtend, middag, avond, als in het weekend werken.

  Een afwisselende baan

  Als klantadviseur mag je meedenken over marketing, advertising en ben je betrokken bij het after-sales proces. Bovendien houden we regelmatig brainstormsessies waarbij we op basis van data en ervaring nieuwe strategieën en tactieken ontwikkelen om nog betere resultaten te halen. Kortom een zeer veelzijdige en leerzame bijbaan die je de nodige relevante werkervaring oplevert en die heel goed op je cv staat.

  Get in touch with Proactive People Group.

  Kantoor

  Adres

  K.P. van der Mandelelaan 110

  3062 MB Rotterdam

  Solliciteer direct

  klik hier

  Follow