Samenvatting

Wat wij bieden

 • Een leuke en interessante baan waarbij je klanten advies geeft. Je gaat echt mensen helpen en de werkzaamheden zijn afwisselend.
 • Je hebt de mogelijkheid om zelf te bepalen of je thuiswerkt of gezellig bij ons op kantoor in Rotterdam.
 • De mogelijkheid om elke week zelf je rooster in te delen. Er kan in de middag en in de avond gewerkt worden. We zijn van 13:00 tot 21:00 open. Wij zijn hierin volledig flexibel en het rooster mag je zo vaak wijzigen als jij wil. Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt.
 • Super sfeer met leuke collega’s en regelmatig borrels en uitjes.
 • Werken in Rotterdam, naast metrostation Kralingsezoom.
 • Je training wordt volledig betaald.
 • Een parttime baan waar je relevante werkervaring op doet en die heel goed op je C.V. staat.
 • Een royaal vast (dus geen bonusconstructies) salaris van circa €12 tot €14 per uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
 • Werken in de middag, avond of in het weekend mogelijk.

Meer informatie over de functie en wat je precies gaat doen vind je hieronder. Direct solliciteren kan hier. Liever eerst iemand spreken voordat je solliciteert? Neem contact met ons.

Uitgebreide informatie hieronder

“Het leukste vind ik dat we met veel verschillende soorten mensen zijn die goed met elkaar klikken en meegaand zijn, waardoor je echt met plezier naar je werk gaat. Naast hard werken is er genoeg gezelligheid en zijn de tijden flexibel waardoor het goed in te plannen is. Er wordt hier echt rekening met je gehouden en je leert hier van de besten. Aanrader!”

Waar zijn we naar opzoek?

Voor deze parttime baan in Rotterdam zijn we opzoek naar sociale, communicatief vaardige collega’s die VWO hebben afgerond en een WO studie volgen. Jij kan goed gesprekken voeren, beheert de Nederlandse taal feilloos en je vindt het leuk om mensen te helpen. Jij hebt empathisch vermogen en kan je  goed inleven in je klanten. Bij voorkeur heb je ervaring met sales, klantencontact, promotiewerk of horeca. Verder ben je flexibel inzetbaar en wil je werken in een gezellig team.

Zoek jij een leuke baan? Wil jij graag mensen helpen? Lijkt het jou leuk om mensen die daarom gevraagd hebben advies te geven? Dan zijn wij ontzettend nieuwsgierig naar jou!

Wat ga je doen?

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar teamleden die ons komen helpen om slaapadvies te geven (minimaal 16 uur en maximaal 20 uur per week). Als teamlid ga jij bij deze bijbaan binnen ons bedrijf aan de slag om onze klanten van zo goed mogelijk advies te voorzien. De werkzaamheden van deze baanbestaan uit het adviseren op het gebied van slaapproblematiek (hier leren wij jou natuurlijk alles over). Dit zijn klanten die hebben gevraagd om een advies en die heel blij zijn dat je belt. Het werk kenmerkt zich door leuke gesprekken, met leuke mensen. Dit kan zowel doordeweeks (overdag en ’s avonds) en in het weekend.

Beloning en groei

Tegenover je werkzaamheden staat een royaal salaris (circa €12-€14 per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring) en een leuk en gezellig team. Ieder jaar volgt een gegarandeerde loonsverhoging. Bovendien heb je altijd vrijheid in de indeling van je uren. Je kan bij ons thuiswerken of fysiek op kantoor in hartje Rotterdam, je bent dus nooit ver van ons vandaan! Zo kun jij naast je dagelijks leven gewoon lekker bijverdienen met deze baan! Ook is het mogelijk om door te groeien binnen onze organisatie als je dat zou willen, dit groeipad stippelen wij graag samen met jou uit.

Bij ons is het mogelijk om zowel in de middag, in de avond als in het weekend te werken, waardoor het makkelijk te combineren is met andere elementen uit jouw leven. Uiteraard zorgen we ervoor dat je een goede opleiding krijgt bij ons.

Wat wij vragen

 • Een commerciële en servicegerichte mindset
 • VWO afgerond en studie op WO niveau
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Empathisch vermogen en sociaal ingesteld
 • Slagvaardigheid en een winnaarsmentaliteit
 • Verkoopervaring of ervaring in de horeca is een pre i.v.m. sociale vaardigheden

Solliciteer direct op deze parttime baan in Rotterdam

Bijbaan studenten Rotterdam aan het werk

Voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct via ons online sollicitatieformulier!