Samenvatting

Ben jij extravert en heb je verkoopervaring? Vind jij het leuk om mensen die daarom gevraagd hebben advies te geven? Wij hebben heel veel klanten die graag geholpen worden door een verkoper (man/vrouw) die een leuk gesprek kan voeren. Het werk gaat via de telefoon en de klanten benaderen ons. Wij werken voor een A-merk met een superproduct en een fantastische klantenbeoordeling.

Wat wij bieden

 • Een leuke en interessante bijbaan waarbij je klanten advies geeft en vervolgens voor een sale zorgt. Je gaat echt mensen helpen en de werkzaamheden zijn afwisselend
 • Een royaal salaris van €12,00 tot €15,00 per uur
 • De mogelijkheid om elke week zelf je rooster in te delen
 • Een gezellig team van medestudenten
 • Een bijbaan waar je veel ervaring op doet en die heel goed op je CV staat
 • Werken in Rotterdam, naast de Erasmus Universiteit
 • Werken in de middag, avond en in het weekend mogelijk

Meer informatie over de functie en wat je precies gaat doen vind je hieronder. Direct solliciteren kan hier. Liever eerst iemand spreken voordat je solliciteert? Neem contact met ons.

Wat wij vragen

 • Minimaal HBO/WO-werk- en -denkniveau
 • Verkoopervaring
 • Uitgaande, extraverte persoonlijkheid
 • Een commerciële en servicegerichte mindset
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Empathisch vermogen
 • Minimaal 12 uur per week beschikbaar (meer mag ook)
 • Slagvaardigheid en een winnaarsmentaliteit

Uitgebreide informatie hieronder

callcenter inhuren
“Het leukste vind ik dat we met veel verschillende soorten mensen zijn die goed met elkaar klikken en meegaand zijn, waardoor je echt met plezier naar je werk gaat. Naast hard werken is er genoeg gezelligheid en zijn de tijden flexibel waardoor het goed in te plannen is met je studie. Er wordt hier echt rekening met je gehouden en je leert hier van de besten. Aanrader!”

Waar zijn we naar opzoek?

Voor deze studenten bijbaan in Rotterdam zijn we opzoek naar verkooptalenten met ervaring. Jij kan goed gesprekken voeren, beheert de Nederlandse taal feilloos en je vindt het leuk om mensen te helpen. Jij hebt empathisch vermogen en kan je  goed inleven in je klanten. Bij voorkeur heb je ervaring met sales, klantencontact, promotiewerk of horeca. Verder ben je flexibel inzetbaar en wil je werken in een gezellig en jong team van studenten die net als jij in Rotterdam studeren.

Ben jij een student die een WO opleiding volgt en het VWO heeft afgemaakt, heb je een tussenjaar of ben je net afgestudeerd? Zoek jij een leuke bijbaan? Wil jij graag mensen helpen? Lijkt het jou leuk om mensen die daarom gevraagd hebben advies te geven? Dan zijn wij ontzettend nieuwsgierig naar jou!

Wat ga je doen?

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar teamleden die ons komen helpen om slaapadvies te geven (minimaal 12 uur per week, meer mag natuurlijk ook). Als teamlid ga jij bij deze bijbaan binnen ons jonge, hoogopgeleide team aan de slag om onze klanten van zo goed mogelijk advies te voorzien. De werkzaamheden van deze bijbaan bestaan uit het adviseren op het gebied van slaapproblematiek (hier leren wij jou natuurlijk alles over). Dit zijn klanten die hebben gevraagd om een advies en die heel blij zijn dat je belt. Het werk kenmerkt zich door leuke gesprekken, met leuke mensen. Dit kan zowel doordeweeks (overdag en ‘s avonds) en in het weekend.

Beloning en groei

Tegenover je werkzaamheden staat een royaal salaris (circa €12-€14 per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring) en een leuk en gezellig team. Ieder jaar volgt een gegarandeerde loonsverhoging. Bovendien heb je altijd vrijheid in de indeling van je uren. Zo kun jij naast je studie gewoon lekker bijverdienen met deze bijbaan! Ook is het mogelijk om door te groeien binnen onze organisatie als je dat zou willen, dit groeipad stippelen wij graag samen met jou uit. Je kan bij zowel in de middag, in de avond als in het weekend werken.

“Wat ik hier chill van vind, is dat ik hier in overleg alles om mijn studie heen kan plannen. De communicatie met het management is super en alles is mogelijk. Ik verdien goed, het werk is leuk, doorgroei mogelijkheden, inzet word gezien, ik heb hier eigenlijk alles wat ik wil. Als je studeert en gewoon een leuke bijbaan zoekt, dan is dit ‘m!”

Bij ons is het mogelijk om zowel in de middag, in de avond als in de avond te werken, waardoor het makkelijk te combineren is met een studie. Uiteraard zorgen we ervoor dat je een goede opleiding krijgt bij ons.

Solliciteer direct op de studenten bijbaan in Rotterdam

Bijbaan studenten Rotterdam aan het werk

Ben jij de Rotterdamse student die wij zoeken voor deze uitdagende en goedbetaalde studenten bijbaan en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct via ons online sollicitatieformulier!