Samenvatting

Net afgestudeerd? Dit is je kans!
Voor ons jonge, snelgroeiende bedrijf zijn wij opzoek naar een HR teamlid (WO-opleiding afgerond) voor 32 tot 40 uur per week. Het is jouw taak om ons bestaande HR beleid naar een nieuw niveau te tillen. Je gaat samenwerken met een intelligent en slagvaardig management team; de ideale broedplaats voor jouw succes.

Wat wij bieden

 • Een leuke en interessante baan waar contact met mensen centraal staat.
 • De mogelijkheid om elke week zelf je rooster in te delen.
 • Super sfeer met leuke collega’s en regelmatig borrels en uitjes.
 • Werken in Rotterdam, naast de Erasmus Universiteit.
 • Je training wordt volledig betaald.
 • Een royaal salaris van circa €3000 op basis van 40 uur. Het is ook mogelijk om 32 uur bij ons te werken.
 • Werken in de middag, avond of in het weekend mogelijk.

Meer informatie over de functie en wat je precies gaat doen vind je hieronder. Direct solliciteren kan hier. Liever eerst iemand spreken voordat je solliciteert? Neem contact met ons.

Uitgebreide informatie hieronder

“Het leukste vind ik dat we met veel verschillende soorten mensen zijn die goed met elkaar klikken en meegaand zijn, waardoor je echt met plezier naar je werk gaat.”

Waar zijn we naar opzoek?

Voor deze baan in Rotterdam zijn we opzoek naar sociale, communicatief vaardige leiders. Jij kan goed gesprekken voeren, beheert de Nederlandse taal feilloos en je vindt het leuk om mensen te helpen. Jij hebt empathisch vermogen en kan je  goed inleven in anderen. Bij voorkeur heb je ervaring met verkoop, klantencontact of promotiewerk. Verder weet je echt van aanpakken en ga je uitdagingen niet uit de weg. Het is jouw taak om ons bestaande HR beleid naar een nieuw niveau te tillen, dit is een ontzetten gave kans.

Heb jij een WO opleiding afgerond en heb je VWO gevolgd. Zoek jij een leuke baan waar menselijk contact centraal staat? Wil jij graag anderen helpen? Lijkt het jou leuk om mee te helpen bouwen aan een succesvolle organisatie? Dan zijn wij ontzettend nieuwsgierig naar jou!

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het managen van ons human resource proces. Denk hierbij aan het voeren van evaluatie gesprekken, uitvoeren van het werving & selectie proces, stroomlijnen van trainingen, zorgen voor teambuilding & engagement en het vormen van een verbinding tussen de directie en de rest van de organisatie. Het is heel erg gezellig bij ons bedrijf doordat wij een jong team van hoogopgeleide, extraverte en communicatief vaardige collega’s hebben. We zorgen daarnaast iedere maand voor een presentje voor het hele personeel, we besteden veel tijd aan de sfeer en ook de inrichting van het kantoor vinden wij erg belangrijk. Deze onderwerpen zijn dan ook een integraal onderdeel van jouw taken.Wij zoeken iemand die het HR proces verder kan ontwikkelen, managen en uitvoeren. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je door de directie worden ondersteund waar nodig. Het moment is aangebroken om het huidige beleid naar een nieuw niveau te tillen. Jouw input en creativiteit is hiervoor essentieel. Je gaat samenwerken met een intelligent en slagvaardig management team; de ideale broedplaats voor jouw succes.

Beloning en groei

Tegenover je werkzaamheden staat een royaal salaris van €3000 op basis van een veertigurige werkweek en een leuk en gezellig team. Jaarlijks heroverwegen wij jouw beloning samen met jou. Bovendien heb je altijd vrijheid in de indeling van je uren. Zo kun jij naast je drukke leven gewoon aan de slag bij ons!

Wat wij vragen

 • Minimaal VWO en WO afgerond en WO-werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur een opleidingsachtergrond in human resource management of arbeid & organisatie psychologie.
 • Uitgaande, energieke, vrolijke en extraverte persoonlijkheid.
 • Een commerciële en servicegerichte mindset.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Sterke organisatorische vaardigheden.
 • Empathisch vermogen.
 • Minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
 • Slagvaardigheid, doorzettingsvermogen en een winnaarsmentaliteit.

Solliciteer direct op deze baan in Rotterdam

Bijbaan studenten Rotterdam aan het werk

Solliciteer direct via ons online sollicitatieformulier!